Boris Johnson a anunțat, după alegeri, data limită pentru Brexit!

13 dec.

Boris Johnson

Boris Johnson a anunțat, după alegeri, data limită pentru Brexit

După victoria în alegeri, premierul britanic Boris Johnson a declarat că Brexitul se va face, așa cum a promis, până la 31 ianuarie, fără nicio abatere

BRUXELLES, 13 dec – Sputnik, Daniela Porovăț. Premierul britanic Boris Johnson a reluat astăzi,  după victoria clară obţinută de Partidul Conservator la alegerile anticipate care au avut loc ieri, promisiunea de a realiza Brexitul la 31 ianuarie.

După trei ani de dezacorduri, „voi pune capăt acestor absurdităţi şi vom face Brexitul la timp până la 31 ianuarie, fără dacă, fără dar, fără poate”, a declarat azi dimineață Johnson în faţa susţinătorilor săi la Londra.

Premierul, al cărui partid a obţinut, potrivit rezultatelor încă parţiale, 363 de mandate în Camera Comunelor din totalul de 650, a adresat „felicitări absolut tuturor celor implicaţi în asigurarea celei mai mari victorii a conservatorilor din anii 1980”.

Premierul în exercițiu le-a mulțumit în special susţinătorilor Partidului Laburist care au ales să voteze pentru partidul său: „Ne-aţi împrumutat votul vostru şi probabil nu vă consideraţi adevăraţi conservatori. Sunt copleşit de încrederea pe care mi-aţi acordat-o şi pe care ne-aţi acordat-o”, a declarat Johnson.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20191213/28534932/Boris-Johnson-a-anunat-dup-alegeri-data-limit-pentru-Brexit.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: