DE LA ANA PAUKER 1948,LA THUNBERG 2019!

13 dec.

Ce ți-e și istoria scrisă de occident! Același occident care de când lumea tratează restul lumii ca pe o marfă bună de exploata, de trecut prin experimente sau obsesii personale, mai de fiecare dată … criminale! Americanii de la TIME caută să convingă că cel mai bine este să lăsăm lumea pe mână copiilor isterici, cu spume la gură, biologic și intelectual incapabili să cuprindă tocmai lumea celor care fac din minori un spectacol grotesc.

Arc peste timp, TIME a avut-o pe copertă și pe Ana Pauker. Era anul 1948, un alt an victoriilor sovietice în serie în Europa de Est, după ce cu patru ani înainte conservator-liberalul Winston Churchill (la înțelegere cu americanii) împărțea pe un șervețel, în procente, sferele de influență în Europa. La capătul șervețelului se afla tătucul V.I. Stalin, gazda celei de-a Patra Conferințe de la Moscova.

Revista TIME, o afacere ca oricare alta din occident. Vinde iluzii și minciună celor care plătesc sau se lasă cumpărați. Când accepți o realitate trunchiată ești mâncat de viu! Uneori cu tot cu familie și aruncat la groapa comună. Despre așa ceva, cei de la TIME nu doreau să știe în Septembrie 1948 când o declarau pe Pauker drept „cea mai puternică femeie în viață”, nici în Martie 1966 (Ceaușescu), nici … nu mai contează. Interesele occidentale primau în fața tragediilor umane din Europa de Est, din România … din întreaga lume. Ce s-a schimbat de atunci?

După 71 de ani, TIME vinde gogoși declarând Personalitatea anului 2019 – cea mai isterică puștoaică în viață: Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg. Peste câteva săptămâni, la 3 Ianuarie, Greta Tintin va face 17 ani. Vârsta nu o va schimba. Va fi la fel de isterică și radicală în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Ce se va schimba însă, va fi alocarea bugetară la nivelul Uniunii Europene pentru ceea ce deja este vândut cu titlul: „Pactul ecologic european” (EUGreenDeal). Un pact ieftin, de numai 260 de miliarde euro în perioada 2020-2030, adică 26 de miliarde euro anual, pentru că „îndeplinirea obiectivelor Pactului ecologic european va necesita investiții semnificative”, iar „atingerea obiectivelor actuale pentru 2030 privind clima și energia va necesita investiții anuale SUPLIMENTARE”.

Coincidență sau nu, isteria mondială programată în jurul suedezei Greta Tintin se potrivește de minune cu obsesiile noii Comisii Europene, condusă de germanca Ursula von der Leyen, pentru care băieții deștepți de la București au dat jos Guvernul Dăncilă. Cine nu a aflat încă, repet autoincriminarea cu iz penal și de trădare de țară a premierului Orban:

„Şi am decis în România să nu acceptăm acestă situaţie nedreaptă, fiindcă vrem să oferim PPE şi în Comisie, aşa că am schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE, pentru a putea oferi unul comisar PPE, în persoana Adinei Vălean. Aceasta este contribuţia noastră modestă pentru o Comisie foarte bună, o Comisie care ar trebui să reprezinte dorinţa unei majorităţi a cetăţenilor europeni, care au votat pentru PPE.” (Gândul)

Când premierul Orban declară asta și nicio instituție nu declanșează anchete și nu deschide dosare penale pentru trădare de țară avem confirmare că România este colonie guvernată de impostori-trădători!

Să nu lungim discuția. Ecuația este simplă. Greta Tintin + Ursula = LOVE(le) pentru mediul economic vest-european. Pentru clarificare, observați fie și numai harta dezvoltării energiei nucleare și industriei auto din spațiul marii familii europene. Cine are și cine controlează industria? Bine. Mulțumesc!

De asta spun, să lăsăm copiii isterici să ne polueze viața. Ei sunt garanția prosperității celor care împart lumea între bogați și cei care trebuie să rămână săraci! Iubitor de copii cum îl știu, nu m-ar mira să aud că Iohannis o invită pe Greta Tintin să se alăture proiectului „România educată și normală„.

SURSA:http://dantomozei.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: