PRESEDINTELE CHINEI XI JINPING A TRANSMIS UN MESAJ DE FELICITARE LUI KLAUS WERNER JOHANNIS!

13 dec.

Imagini pentru XI  JINPING,IOHANNIS,POZE

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, a transmis un mesaj de felicitare adresat lui Klaus Iohannis, pentru realegerea în funcţia de preşedinte al României, anunță vineri Radio China Internațional.

În mesaj se arată că, în acest an, Xi Jinping și Klaus Iohannis au schimbat mesaje de felicitare cu prilejul celor 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări, consolidarea prieteniei şi întărirea colaborărilor bilaterale fiind în interesul celor două popoare.

Totodată, Xi Jinping a transmis că „alături de preşedintele Iohanis va depune eforturi comune” pentru “promovarea extinderii schimburilor şi cooperărilor bilaterale, pe baza respectului reciproc. Textul integral AICI

Preşedintele Chinei, Xi Jinping a transmis, la data de 9 Decembrie, un mesaj de felicitare adresat lui Klaus Iohanis, pentru realegerea în funcţia de preşedinte al României.

În mesaj, Xi Jinping a arătat că între China şi România există o prietenie tradiţională. În ultimii ani, relaţiile de prietenie, cooperare şi parteneriat în toate domeniile dintre cele două ţări, au cunoscut o dezvoltare continuă. Şefii de stat chinez şi român au adresat reciproc, în luna octombrie, anul acesta, mesaje de felicitare cu prilejul împlinirii celor 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări. Consolidarea prieteniei şi întărirea colaborării chino-române corespunde intereselor fundamentale ale celor două popoare. „Acord o mare atenţie dezvoltării relaţiilor chino-române. Voi depune, alături de preşedintele Iohanis, eforturi comune pentru valorificarea oportunităţilor istorice de construire în comun a iniţiativei ‘O centură, un drum’ şi de cooperare dintre China și ţările din Europa Centrală şi de Est, pentru promovarea extinderii schimburilor şi cooperării bilaterale pe baza respectului reciproc, tratării reciproce în mod egal şi avantajului reciproc ca să fie aduse cât mai multe beneficii celor două popoare”, a arătat Xi Jinping în mesajul transmis președintelui Klaus Ionannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: