SĂ FII SCLAV ÎN ȚARA TA!

13 dec.

Aceasta este, pe scurt, conținutul parteneriatului pe care România îl are cu SUA și UE, de la care marioneta Iohannis a primit o șapcă pentru a masca hăul care rânjește lubric în fața dezastrului! Pentru o șapcă, Iohannis are guvernul său. La schimb a dat dat o țară, cu tot cu populație și resurse. Și tocmai pentru că uman face parte din specia estropiatelor, Iohannis a fost pus stăpân peste viața și de moartea celor care se numesc români. Coprofagul plantat la Cotroceni a început epurarea istoriei recente, invocând nevoia „României normale”. Un hoț de case, dator statului peste 300.000 de euro, face curățenie morală!!!

Și pentru că parcurgem o nouă perioadă a prostiei, nu contenesc să îmi fac cruci în fața reacțiilor emise de codoșii politici … „în acest moment, dacă PSD dispare, în România nu mai există democraţie„, spune interimarul cu grade incerte Marcel Ciolacu. Cui îi pasă de dinozaurii  căcăcioși-plângăcioși, de  PSD, de democrația din România?

Înainte să invoce litera de lege pentru a demonstra limitele înguste ale propriei realități și a retrage decorațiilor acordate unor personalități românești, sluga vidanjorilor globali l-a medaliat pe cel mai murdar diplomat care a activat vreodată la București, Hans Klemm. Acest criminal de stat cu imunitate diplomatică americană nu putea pleca fără să umilească odată în plus demnitatea și onoarea românilor. După ce a distrus ultima fărâmă de demnitate, curaj și reacție politică în fața abuzurilor de neimaginat din partea celor care se prezintă „parteneri strategici”, în pieptul lui Klemm a fost înfipt Ordinul Naţional Steaua României, în grad de Mare Cruce!

Sluga de la Cotroceni nu a ratat ocazia și a lins suplimentar pantoful stăpânului. Cine vrea, să citească textul. Însă, găsesc mai important să rememorăm declarațiile făcute de coprofag la Washington, în luna august a.c.:

„(…) sub conducerea dumneavoastră puternică am progresat şi vom continua să facem acest lucru. Este foarte important pentru noi şi cred că suntem pe drumul cel bun şi vă mulţumesc pentru acest lucru.” (Ziua Veche)

Spectacol de artificii și petarde lansate din haznaua istoriei din care Iohannis iese fie pentru a scuipa adversarii, fie pentru a recompensa cu ordine în grad de Mare Cruce pe cei care încalcă grosolan demnitatea poporului român și minimele reguli diplomatice. Crucea mamii lor!

REPET! Într-un stat responsabil, trimisul SUA la București ar fi expulzat de urgență!

Convenția Relațiilor Diplomatice de la Viena, din anul 1961, arată că activitatea diplomaților trimiși la posturi se derulează:

Fără a pricinui vreo daună privilegiilor şi imunităţilor lor, este datoria tuturor persoanelor care se bucură de astfel de privilegii şi imunităţi să respecte legile şi reglementările statului care i-au primit. Aceștia au, de asemenea, obligaţia de a nu se amesteca în afacerile interne ale statului” (respectiv).

Without prejudice to their privileges and immunities, it is the duty of all persons enjoying such privileges and immunities to respect the laws and regulations of the receiving State. They also have a duty not to interfere in the internal affairs of that State.” – Art. 41.1.

SURSA:http://dantomozei.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: