Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, va fi numit de guvern în funcția de reprezentant al României la BERD,Decizie care scandalizează opinia publică! !

19 dec.

Alina Gorghiu

Decizie care scandalizează opinia publică – frumoasa Alina Gorghiu, vizată!

Este o personalitate controversată, implicat în scandalul atacului speculativ asupra leului, cu studii la instituții din străinătate – controversate și acelea…

BUCUREȘTI, 19 dec – Sputnik, Evan Răutu. Un site apropiat președintelui Iohannis, anunță, pe surse, că s-ar fi luat decizia trimiterii reputatului economist Lucian Isar ca de reprezentant al României la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare.

Potrivit surselor, ”numirea lui Isar a fost aprobată în ședința de guvern de miercuri și, după ce va fi semnată de premierul Ludovic Orban, urmează să fie publicată în Monitorul Oficial”, scrie G4Media.

Lucian Isar este o personalitate controversată, implicat în scandalul atacului speculativ asupra leului, cu studii la instituții din străinătate – controversate și acelea…

Dar, Lucian Isar s-a remarcat în spațiul public prin alte două aspecte: primul – l-a atacat vehement și vreme îndelungată pe Mugur Isărescu, cel susținut de PNL frenetic în fruntea BNR; al doilea – s-a căsătorit cu frumoasa Alina Gorghiu, o politiciană cu o viață tumultoasă, legată de a altor doi foști lideri liberali marcanți.

De fapt, actuala numire la BERD o vizează pe frumoasa liberală, dacă e să vedem ce scrie mass media din România.

”Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu”, îl definește în titlu G4Media, ”Alina Gorghiu și-a pus soțul, Lucian Isar, reprezentant al României la BERD”, scrie ”Știri pe surse”, ”Noii pițiponci ai Puterii/Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, va fi numit de guvern în funcția de reprezentant al României la BERD”, scrie ”Comisarul”, site promovat de Rareș Bogdan.

Și așa mai departe… Desigur, pare o nedreptate, adică, totuși, Isar pare a fi un om de valoare, nu are nevoie de soție ca să fie remarcat! Dar, rămâne o întrebare – oare de ce valorile din ziua de azi se pot realiza doar prin intermediul statului, cu larg sprijin politic?

Lucian Isar, soțul senatoarei PNL Alina Gorghiu, urmează să fie numit în funcția de reprezentant al României la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

Potrivit acestora, numirea lui Isar a fost aprobată în ședința de guvern de miercuri și, după ce va fi semnată de premierul Ludovic Orban, urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.

Lucian Isar s-a remarcat în ultimii patru ani ca vârf de lance al unei campanii constante împotriva guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, alături de senatorul Daniel Zamfir și avocatul Gheorghe Piperea.

În 2012, Isar a fost numit de premierul de la acea vreme, Victor Ponta, în pentru funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A demisionat însă din funcție după numai patru luni în urma unui conflict cu Ponta. Totuși, în timpul guvernării USL a ocupat o serie de poziții în mai multe consilii de administrație ale unor companii de stat.

În mediul privat, Isar a fost în managementul unor bănci precum Bancpost și Citybank.

Lucian Isar este de profesie economist și a urmat studii la Colegiui Național de Apărare și la Academia Națională de Informații.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: