IPOTEZA-BOMBA:MADALINA PUSCALAU- DOBROVOLSCHI SI DOSARUL PRIVIND CONSUMUL SHAMANIC DE AYAHUSASCA!”

21 dec.

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat o ipoteză incendiară cu privire la demisia Mădălinei Dobrovolschi, fostă Pușcalău, de la  Administrația Prezidențială. Ciutacu arată că este posibil ca demisia Mădălinei Dobrovolschi, fost purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis, să fi survenit ca urmare a celebrului dosar privitor la consumul de ayahusasca, în care este implicat fostul șef al Doi și-un sfert Gelu Oltean.

”N-aș vrea să fiu răutăcios, că de sărbători suntem toti mai buni, da’ fosta domnișoara Pușcalău, ex-colega mea din fradega ei pruncie, n-a ieșit cumva la pensie pe retreat cu ayahuasca? Altfel, dacă bagă orânduirea prin lege antidopingul obligatoriu, se restructurează natural aparatul de stat”, a afirmat Victor Ciutacu.

Mădălina Dobrovolschi a demisionat miercuri din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, fără a preciza motivele gestului său, ci doar că este momentul să se pregătească pentru noi proiecte.

“Este adevărat. Am demisionat. Se încheie o etapa frumoasă din viata mea profesională, pentru care îi mulțumesc domnului presedinte. Îi multumesc pentru încredere, susținere si ocazia de a învăța mai mult! Este momentul să mă pregătesc pentru noi proiecte. Vă multumesc tuturor pentru mesaje”, a declarat Dobrovolschi.

Aceasta a refuzat să spună presei dacă viitoarele proiecte sunt legate de viața politică.

Mădălina Dobrovolschi a fost numită purtător de cuvânt al președintelui Iohannis în august 2016. A fost anterior junalist la TVR, B1 Tv și Antena 3.

În anul 2014, a moderat, la postul B1TV, confruntarea electorală dintre candidații la prezidențiale Klaus Iohannis şi Victor Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: