Agresorul lui Gelu Voican, identificat. Mărieș: ”Dacă a curs sânge de Voican, e semn bun!”

22 dec.

Gelu Voican Voiculescu, rănit. 21 decembrie 2019

Agresorul lui Gelu Voican, identificat. Mărieș: ”Dacă a curs sânge de Voican, e semn bun!”

Azi, în apropierea troiței din Piața Universității, un individ l-a lovit pe Gelu Voican în cap cu un baston ortopedic metalic, cauzându-i o sângerare abundentă.

BUCUREȘTI, 21 dec – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Poliția l-a identificat și a transmis o fotografie a celui care l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu.

Reamintim că azi, în apropierea troiței din Piața Universității, un individ s-a strecurat printre jandarmi și l-a lovit pe Gelu Voican în cap cu un baston ortopedic metalic, cauzându-i o sângerare abundentă. Fostul vice prim-ministru a fost dus de urgență la spital.

Agresorul a părăsit imediat zona, fiind luat cu o mașină din apropierea locului incidentului. De aici se poate ancheta și ipoteza că agresiunea ar fi fost planificată.

În aceste condiții, deși este posibil ca Gelu Voican să nu depună plângere, procurorii și poliția trebuie să continue ancheta – care ar putea duce la rezultate interesante.

Agresorul este un individ de peste 60 de ani, care ar fi fost rănit în zilele Revoluției. Interesant este că individul a făcut parte din Asociația ”21 Decembrie”, din care nu ar mai face de circa 2 ani – dar liderul organizației, Doru Mărieș a făcut o declarație ciudată:

”Dacă a curs sânge de Voican în Piața Universității, e un semn bun”, a declarat Teodor Mărieș, președintele Asociației „21 Decembrie”, în direct pe B1 TV.

Iată fotografia agresorului:

Agresorul lui Gelu Voican Voiculescu
© Photo : Captura ecran: Antena 3
Agresorul lui Gelu Voican Voiculescu

Update: Agresorul lui Gelu Voican Voiculescu a fost prins şi este audiat la această oră de poliţişti. Fostul vicepremier a fost mai întâi la spital, unde a suferit o intervenție pentru oprirea hemoragiei, apoi a depus plângere împotriva agresiunii la Secția 1 Poliție din Capitală.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20191221/28629879/Agresorul-lui-Gelu-Voican-identificat-Maries-Daca-curs-sange-de-Voican-e-semn-bun.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: