RUSINEE!În fine, după 30 de ani HULIGANII și IMPOSTORII au anulat Revoluția Română!

22 dec.

Revoluția din 1989, România

În fine, după 30 de ani HULIGANII și IMPOSTORII au anulat Revoluția Română!

În Decembrie 1989 și mai înainte a fost România oamenilor adevărați – acum e a acestor huligani impostori care au umplut de sânge un om-simbol – anulând Revoluția Română

BUCUREȘTI, 21 Decembrie- Sputnik. Gelu Voican Voiculescu este un simbol al Revoluției, la fel de controversat ca însăși Revoluția. Agresarea lui violentă, chiar când se ducea spre troița de la Universitate să pună o floare și să rostească o rugăciune este, la rândul său, simbolică și definitorie pentru ce a rămas din spiritul de acum 30 de ani.

Pe scurt, faptul că Gelu Voican, un simbol, un intelectual care a dat o notă de Revoluție autentică controversatelor evenimente, este umplut de sânge în public este o ANULARE a Revoluției și o clară demonstrare a Involuției.

”Nu cred că revoluționarii l-au lovit pe Gelu Voican”, a comentat Petre Roman – și sunt convins că are dreptate. Revoluționarii adevărați au fost loviți și ei prin lovitura dată primită de Gelu Voican.

I-am cunoscut pe majoritatea revoluționarilor autentici – Claudiu Iordache, Nica Leon, Dumitru Dincă, Dan Iosif, Petre Roman, Codrin Ștefănescu, Rebeca, Emil Cutean, Aferăriței, Adrian Dumitrescu, Doru Mărieș, Dorin Lazăr Maior, George Constantinescu, Jean Ciochină, Viorel Ringhilescu și mulți alții, scuzată fie ordinea aleatorie – oameni curajoși, gata să-și riște viața, dar niciodată capabili să dea într-un om-simbol – și aflat la o venerabilă etate!

Read more: https://ro.sputnik.md/columnists/20191221/28628036/in-fine-dupa-30-de-ani-HULIGANII-IMPOSTORII-au-anulat-Revolutia-Romana.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: