La oră de vârf, Orban a primit cea mai caraghioasă PORECLĂ – așa i se va spune de acum!

2 ian.

Ludovic Orban

La oră de vârf, Orban a primit cea mai caraghioasă PORECLĂ – așa i se va spune de acum!

”Aș spune că el tratează cu superficialitate problemele importante și grele ale țării… că nu putem să fim măscărici în politică”

BUCUREȘTI, 2 ian – Sputnik, Evan Răutu. Celebra astroloaga Mariana Cojocaru a prezentat la Antena 3, la emisiunea ”Subiectiv” moderată de Răzvan Dumitrescu, astrogramele mai multor personalități.

O adevărată lovitură a primit premierul Ludovic Orban – sau, mai exact, a primit o poreclă de care cu greu va mai putea scăpa.

”Este o astrogramă foarte delicată din multe puncte de vedere”, a spus Mariana Cojocaru după ce a studiat datele lui Orban, ”are axa kharmică pe Rac și Capricorn, a avut o ascensiune exact pe axa aceasta de Rac cu Capricorn la sfârșitul anului trecut”.

Dar, bomba a venit… neașteptat, studioasa ocultistă intrând în zona… comediei:

”Când mă uit pe astrograma dânsului aș spune că este un fel de Mister Bean în politica românească”, a spus Mariana Cojocaru.

Uimit, Răzvan Dumitrescu a formulat o replică pozitiv-ironică: ”Asta ar însemna că e ceva valoros – pentru că nouă, Mr Bean ne-a bucurat viețile, ca să spun așa…”.

”Da, dar în politică, nu cred că merge să facem așa ceva”, a comentat serios Mariana Cojocaru, ”Dumnealui exact așa se comportă… Când vorbim de un Mister Bean în politica românească aș spune că el tratează cu superficialitate problemele importante și grele ale țării… că nu putem să fim măscărici în politică”.

Răzvan Dumitrescu a pus întrebarea cheie: ”Deci e pozitivă sau negativă astrograma?”.

E o chestiune extrem de delicată… a replicat prudent Mariana Cojocaru, explicând că  ”Pentru că lucrează în defavoarea nostră, parcă e un soi de bluestem”.

”Kharma lui negativă în Capricorn pe astrograma României vine exact unde este Luna neagră”, a explicat Mariana Cojocaru, ”când privesc așa ceva mă gândesc cum poate un om care vine ca planetă-scut la Soare, Mercur retrograd… este cu alarmă, este cu roșu”, a scurtat Mariana Cojocaru.

Concluzia Marianei Cojocaru pentru Mister Bean Orban: ”Este cu avertisment anul, trebuie să fie foarte atent, pentru că altfel poate să arunce țara într-un colaps”.

Tragem și noi o concluzie: de azi, nu mai e ”Orban cel Bun”, este ”Orban cel Bean”!

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20200102/28737584/Orban-a-primit-PORECLa.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: