Predicție astrală cumplită pentru Iohannis: ”Urmează 4 ani catastrofali pentru el!”

2 ian.

Klaus Iohannis

Predicție astrală cumplită pentru Iohannis: ”Urmează 4 ani catastrofali pentru el!”

Astrolog: ”Nici pentru noi nu e bine pentru că aspectele nu sunt deloc cele pe care mi le-aș dori, deci nu putem zâmbi la o așa veste”

BUCUREȘTI, 2 ian – Sputnik, Evan Răutu. ”Aici am astrograma, pot să arăt clar că pentru domnul Iohannis urmează 4 ani catastrofali”, a declarat celebra astroloagă Mariana Cojocaru, invitată la Antena 3 să expună calculele sale despre soarta principalilor actori politici în 2020.

Cojocaru, cea mai bună specialistă în interpretarea pe baza controversatei implicări a Lunii negre în soarta oamenilor, a expus,pe scurt, o interpretare interesantă.

”De ce (urmează 4 ani catastrofali), pentru că Luna neagră va intra în Berbec, el are kharma negativă în Berbec”, a spus Cojocaru, continuând ”la naștere el are Luna neagră în Taur, după care Luna neagră va intra la domnia sa în Gemeni și pe urmă în Rac – că tot debutul de an este cu kharmă în Rac”.

Desigur, interpretarea acestor afirmații poate fi făcută de specialiștii în domeniu – dar sunt puțini cei care o pot contrazice pe Mariana Cojocaru.

”Aceasta este Luna neagră ca și tranzit, ca și progresie – deci discutăm de patru ani catastrofali”, a conchis Cojocaru, precizând însă că, din datele pe baza cărora a calculate astrograma, lipsește ora nașterii lui Iohannis.

Întrebată de moderatorul Răzvan Dumitrescu dacă această veste nu este una proastă și pentru țară, Mariana Cojocaru a confirmat:

”Nici pentru noi nu e bine pentru că aspectele nu sunt deloc cele pe care mi le-aș dori, deci nu putem zâmbi la o așa veste”, a încheiat astrologul Mariana Cojocaru.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20200102/28737827/Predictie-astrala-Iohannis-Urmeaza-4-ani-catastrofali-pentru-el.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: