MORI CÂNE?

8 ian.

Mori câne? Și odată cu tine toți cei care au făcut carieră politică urcând în ascensoarele insalubre ale trădării și crimelor de țară? Mori câne? Mori privind cum cei mai buni parteneri de trădare te-au trădat și te-au părăsit pentru a îmbrăca uniforma dușmanului de moarte, care te-a făcut pe degete ca pe ultimul prost?
Mori câne? Mori privind cum din mincinosul tău proiect „pro” România se alege praful cumetriilor încă menținute în poziție de execuție la comandă … via Washington?

Mori câne? Așa cum ți-ai lăsat mereu colegii … singuri la greu? La fel ai făcut când a plecat Antonescu cel niciodată explicat și lămurit, și când ai vrut să faci din Grindeanu propria baricadă în guvernul țării, și când ai complotat cu alt trădător de profesie, Tăriceanu, să cadă ultimul guvern legitim al României!

Mori câne, privind cum de tot ce ai încercat să fii și să faci se alege praful, și praful să se aleagă de toți cei care se mai uită în gura ta spurcată de trădător, mincinos și laș?

„Acordul lui Iohannis” – ACORDUL PREDĂRII NECONDIȚIONATE!

Mesajul este simplu … MORI CÂNE? Mori în singurătatea și dispariția publică pe care le meriți. Fără tine, câne fără minte și suflet, astăzi România putea să fie România. Așa, este normală după chipul și asemănarea celui pentru care ai trădat și te-ai lăsat folosit ca o cârpă soioasă, pentru a-l ajuta inconștient să ajungă de două ori … președinte!
Mori câne? Tu, autor moral al guvernului multinaționalelor și al câinilor vagabonzi Iohannis-PNL, cel mai imoral și anti-românesc cabinet al României!

 

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: