Decizia politică a anului: Orban și Iohannis au decis alegeri anticipate!

11 ian.

Klaus Iohannis şi Ludovic Orban. Guvernului României

Decizia politică a anului: Orban și Iohannis au decis alegeri anticipate!

Ludovic Orban a anunțat după întâlnirea cu Iohannis de la Cotroceni că el și cu președintele au decis organizarea de alegeri anticipate

BUCUREȘTI, 10 ian – Sputnik, Marius Holdean. Chiar dacă Ludovic Orban s-a lăsat ”convins” de Iohannis să organizeze anticipate,  el a refuzat să spună dacă va demisiona din funcție. Premierul a precizat că alegerile anticipate vor avea loc odată cu cele locale.

„Românii nu mai vor PSD la putere. Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână în calea demersurilor Președintelui. E necesar ca puterea să revină la popor”, a justificat Orban decizia de a organiza anticipate.

Rareș Bogdan, legat direct de Cotroceni, făcuse acest anunț de mai mult timp, acum a venit și rândul lui Orban să primească lumina de la Iohannis și să accepte dorința președintelui.

Rapid, a apărut și prima reacție din PSD. Deputatul Florin Iordache a declarat, la Antena 3, că „ei își doresc, dar și PSD și ALDE și celelalte formațiuni politice au fost alese de cetățeni în Parlament. Mi se pare foarte grav să încerci să schimbi votul cetățenilor”.

Iordache întreabă dacă Orban are vreo garanție că rezultatul votului va fi altul și spune că, de fapt, PNL vrea anticipate pentru că nu are bani și și-a demonstrat incompetența.

”Pe măsură ce trece timpul, cetățenii își dau seama de incompetența Guvernului Orban. De ce trebuie alegeri în iunie și nu noiembrie? Pentru că au de plătit pensii și salarii și nu au bani”, a precizat Iordache.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20200110/28815233/Decizia-politica-a-anului-Orban-si-Iohannis-au-decis-alegeri-anticipate.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: