CURMATI AGONIA PSD,LASATI-L SA MOARA!

19 ian.

Nimic nu mai este de făcut. Curmați agonia! Pentru prima dată, asumați urgent eutanasierea politică din interior, fără să mai agonizați sub tratamentul greșit aplicat din afara țării. Opriți fardarea muribundului PSD! Degeaba vă combinați contra naturii crezând că ajunge un Pleșu, degeaba vă acoperiți cu alifii împuțite și alergați bezmetic hergheliile cailor verzi pe pereți sperând să evitați violul oniric profețit de Liiceanu! Degeaba … ciumații v-au atins până la ultimul.

Curmați agonia asta care îmbolnăvește o țară! La nivel public ați ajuns o adunătură de mutilați și degenerați capabili să vă scuipați, să vă călcați în picioare, să vă aruncați în față otrăvuri, iar apoi să vă pupați ca ultimele curve și să va iertați, pentru că așa este pe centură, peștele vă spune ce, când și cât să faceți.

Curmați agonia PSD, lăsați-l să moară! Nu știți să mai fiți soluția necesară pentru România. Decesul vostru a fost declarat oficial în clipa în care l-ați trădat ȘI pe Dragnea. Atunci ați mușcat ultima oară cu nesaț sinucigaș din puroiul bubonic al complicițății la crimă față de țară. Și asta din frica de a fi bărbați, știind că ați primi ordin să fiți curve plătite cu ora, în misiunea sub acoperire de pe centura politică.

De multă vreme, România are nevoie de o nouă construcție și alternativă politică la cadavrul în putrefacție al PSD din care nici cei sănătoși nu par să vrea să se salveze; la ciumații trădători de neam și țară din PNL; la globaliștii imbecili din USR!

O alternativă la sfidarea și sila față de români și cultura română a inumanului Iohannis, care nu se mai deranjează nici măcar să păstreze aparențele democratice, legale, pentru că a uitat deja că a fost plantat dictator peste România și români.

De asta spun … curmați agonia PSD, lăsați-l să moară, cât mai este timp!

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: