Profilerul Poliției din cazul Caracal, decorat de președintele Iohannis. De ce a fost contestat Dorin Dumitran de familiile victimelor?!

19 ian.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi, 28 noiembrie, decretul privind conferirea Ordinului Naţional Petru Merit în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, comisarului-şef de poliţie Dorin Mihail Dumitran.

Dumitran este profiler în Poliţia Română, şcolit la FBI. Ofiţerul a reuşit până acum să intre în minţile mai multor criminali periculoşi.

Dorin Dumitran este cel care a analizat comportamentul și profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal.

„Sunt momente când nu este ca în filme dar ne-am dori să fie ca în filme, adică să avem un marketing eficient astfel încât să scoatem din ascunzătoare un autor necunoscut, dar de cele mai multe ori nu este ca în filme, pentru că este foarte greu în activitatea de profiling, adică analiza comportamentului criminal al unui autor necunoscut, să scoți la iveală adevărul judiciar”, afirma recent comisarul-şef, într-un interviu pentru Cotidianul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: