ANTISEMITISMUL,FALS PROIECT DE TARA!

20 ian.

Temă promovată cu obstinație de complexatul minoritar ajuns președinte al României, antisemitismul este o boală inventată după 1990 pentru ca românilor să li se inducă un surplus de inferioritate. Nici Președinția României, nici Ministerul de Externe, nu sunt interesate de promovarea suferințelor românilor, de toate naționalitățile, din perioada stalinist-comunistă, sau mai departe din perioada horthystă sau austro-ungară. NU! Pentru că asta nu ar da bine să se știe câtă vreme avem un președinte de sorginte germană. În schimb, e bine să răscolim cu demență doar o parte a istoriei recente.

Ileana Vulpescu: Nu știu de ce naționalismul este taxat de parcă ar fi sifilis sau blenoragie, când în definitiv nu este decât atașamentul față de țara și poporul tău!

Să fie clar! Românii au multe metehne, însă nu sunt marcați în codul genetic de apucăturile care au distrus popoare, fie că vorbim de fascism, nazism, stalinism etc. Cu toate acestea, de la cel mai înalt nivel în stat, se caută lipirea antisemitismului de fruntea românilor! De ce?

Avem dreptul la Radu Gyr, la “Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”

Ultimul care a reușit să calce în picioare răbdarea românilor care au încă mintea așezată, este ministrul de externe Bogdan Aurescu. Un plantat la Externe de Iohannis, cel care are, n-are treabă, este în gură fie cu pericolul PSD, fie cu antisemitismul!

Aurescu a declarat, ieri, la reuniunea ministerială a Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA), la Bruxelles, că „asistăm, în mod profund regretabil, la o creștere fără precedent a antisemitismului și negării Holocaustului în societățile noastre”, fără să spună clar care sunt aceste „societățile noastre”! (vezi MAE.RO)

Mai mult, Aurescu declară că „România depune eforturi importante pentru a deveni un adevărat model regional în ceea ce privește asumarea trecutului și promovarea memoriei Holocaustului.”

O să urâm SUA, mai mult decât Rusia!

Bun … Dincolo de rușinea cu care ministrul de externe Aurescu se acoperă, aruncând vinovății secvențiale asupra unei întregi națiuni, ce boală macină sufletul celor care ocupă temporar înaltele funcțiuni ale României de azi? Să fie trădarea? Să fie plăcerea de a fi umil și umilit? Să fie pur și simplu incapacitatea de a sta drept și demn în fața istoriei?

ANTISEMITISMUL ÎN ROMÂNIA ESTE FALS PROIECT DE ȚARĂ!

Unul atât de fals încât o demonstrează cu prisosință prietenii israelieni echilibrați, care au suferit cu adevărat în momentele de demență istorică, și care nu îi recunosc pe cei care astăzi se dau cu capul de Zidul Plângerii invocând suferințe de care sunt absolut străini. Unul dintre ei este Alexandru Florian, care cu cât este mai departe de realitate, cu atât este mai imbecil și anti-român! Prin el și prin distopici cum este Iohannis, României și românilor se încearcă să le fie interzise, pe bandă rulantă, personalități de talie internațională, pornind de la Cioran, Gyr, Manoilescu, Ionesco etc.

Ipocrizia Israelului în relația comunism-legionarism. Cazul Oana Stănciulescu

Și în acest timp, ce face elita culturii române? Nimic mai mult decât să tacă fiind ocupată să lingă dosurile celor care impun această nouă și mizerabilă rescriere a istoriei.

IHRA este o organizaţie internaţională cu sediul la Berlin, care are 34 de state membre!

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: