ROMANIA NU ARE REPREZENTANTI LA FORUMUL ECONOMIC DE LA DAVOS:LUDOVIC ORBAN ,NICI USTUROI NU A MANCAT, NICI GURA NU-I MIROASE!

22 ian.

România nu are reprezentanți la Forumul Economic de la Davos, la care participă președintele american, vicepreședintele chinez, liderul brazilian, cancelarul german si premierul italian Giuseppe Conte. Întrebat de ce țara noastră nu are reprezentanți printre cei aproape 3000 de participanți, dintre care 116 miliardari, premierul Ludovic Orban a venit cu o explicație de grădiniță. „Invitațiile au fost, practic, înainte de preluarea guvernării de către noi. Noi când am venit, am aflat pe ultima sută de Forumul de la Davos”.

Pe sistemul „nu ştiu, n-am vazut, nici pe-acolo n-am trecut!“

Forumul Economic de la Davos a început marți, discuțiile fiind axate cu precădere pe schimbările climatice. Dintre cei 2.821 de participanți,  410 sunt persoane publice; cel mai tânăr are 13 ani, iar cel mai în vârstă 89 de ani.

Numai membrii pot veni participa la World Economic Forum (21 – 24 ianuarie), iar pentru acesta fiecare trebuie să plătească 580.000 de dolari, scrie Mediafax.

Cazarea pentru o noapte costă circa 5.000 de dolari. Președintele american Donald Trump, adolescenta Greta Thunberg, activistă de mediu, șeful Uber Dara Khosrowshahi, noul director al FMI Kristalina Georgieva, cancelarul german Angela Merker sau președintele Băncii Centrale Europene Christine Lagarde se numără printre oaspeți.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: