GĂOZARII VECHI ȘI NOI SAU COTCODACITUL MANDOLINEI LA URECHEA SURDULUI…!

23 ian.

Image may contain: 15 people, people smiling, people standing and suit, text that says 'COTCODACII'

Cotcodacilor portocalii începe să cadă( PE-NE-LE)
Senzația lăsată de aceste gogorițe la acest sfârșit și început de an este că românii trăiesc într-o țară dominată de haos total, data pe mâna flască și transpirată a unor indolenți.

Ca și cum probleme serioase n-ar exista, o gașcă de habarniști instalată prin ordin pe unitate în fotoliile puterii s-a dedicat măruntelor sale idioțenii de casă de nebuni.Stai și te crucești când vezi cum ecranele televizoarelor
au fost acaparate mai tot timpul de chipuri infatuate de politicieni portocalii care parcă sunt păpușile Muppets’ agresivi, infatuati și inculți care parcă grohaie povești cu drăcușori.
Eu i-am citit de la început. Știu ce le poate pielea. Nici nu prea ai cum să te-nșeli la vederea unor astfel de bizari! Niște goi, care anterior umflării forțate cu drojdie de bere marca “SRI”, se făcuseră de atâtea ori, ca mărunți trepăduși, subiect de bășcălie populară, încât acum, mascați pentru carnavalul puterii, au devenit desăvârșit grotești.

Raluca Țurcan, Rareș Bogdan, Florin Câțu, Ludovic Orban – aceste nulități trase parcă la imprimantă din coasta puțoiului Iohannis nulitatea absolută căruia parcă ia dispărut rânjetul de pe fața schilodită de atâta ură. Aciuați ca limbi de lins izmene la curtea kaizerului , nu știu altceva în aparițiile lor publice decât să secrete răzbunare și să împroaște bilă verde.

Te crucești când vezi ce priorități și-au fixat susnumiții “patrioți”: să desființeze SIIJ, să demită toți pesediștii din funcții publice, să-i radă de la pensii speciale doar pe aceia care nu le pot fi de folos în propășirea la putere, să dezechilibreze bugetul națiunii răsfățând instituțiile de forță în dauna sănătății și învățământului și, peste toate, cu spume de fiertură bătrână, să forțeze alegeri anticipate cu orice preț și peste orice argumente de solidaritate și interes național. Despre nevoile majore ale țării, ioc.Hai noroc și la mai mare celui care cotcodăcește mai tare să fi vrut să îi aduni și nu găseai atâți nebuni.
Hai spuneți și voi cât de frumos e să trăiești în Românica lui Organ, Iohannis, Rareș și Țurcan.

Președintele României face orice este posibil pentru a provoca alegeri anticipate, spunând că: „PNL-ul nu poate guverna pentru că nu are o majoritate consistentă”.

1) Pe Președintele României nu trebuie să-l intereseze dacă un partid politic are sau nu o majoritate în Parlament.

2) Provocarea de alegeri anticipate presupune ca România să fie în criză politică cel puțin 6 luni. Ce câștigă România din faptul că 6 luni nu va fi neguvernată? De ce nu se merge cu acest guvern la termen, ar avea toată legitimitatea de a guverna și nu s-ar pierde 6 luni în zadar doar pentru a fi satisfăcute niște mofturi ale lui Iohannis?

Răspunsul e simplu, Iohannis și liberalii sunt siguri că în toamnă nu vor mai avea acest procentaj în intenția de vot, în această situație nu va putea avea „guvernul meu”, „Parlamentul meu”. Toată țara este la cheremul unui ins avid de prea multă putere, cu prea puțin interes față de soarta propriu-zisă a României.

Mai mult decât atât, PNL-ul este prins în clinciul PSD-ist, va trebui să mărească alocațiile de stat, fie și din august, așa cum au fost, or vor fi prorogate, iar de la 1 septembrie trebuie să mărească pensile și salariile profesorilor. Asta este marea problemă a liberalilor. Făcându-se alegeri anticipate nu va mai fi nevoie să facă nici un fel de măriri. Până peste patru ani românii vor uita de cacealmaua trasă cu anticipatele.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: