Johannis a semnat decretul pentru decorarea GDS, „calul troian” al lui Soros!

25 ian.

  Iată ce scriam în 3 noiembrie 2016: „George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a […]

 

Iată ce scriam în 3 noiembrie 2016: „George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a lui Soros în România), doi șefi ai serviciilor secrete (amândoi evrei și foști angajați/bursieri Soros, numiți în funcții de marioneta Iohannis), guvernul de tehnorahați condus de mercenarul soroșist Ciolos (numit tot de Iohannis) și uriașul aparat de propagandă format din ’telectualii de la GDS (o bandă antinațională inițiată de Soros personal și Silviu Brucan, alias Saul Bruckner, în ianuarie 1990, un melanj de trompete antiromânești, evrei și români trădători de-a valma), acum are și un partid ca să-și perpetueze puterea și influența în România.” Detalii aici: România sub ocupație soroșistă

Cele scrise atunci se confirmă din nou acum! Klaus Werner Iohannis a semnat ieri, 22 ianuarie 2020, decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social (GDS) cu ocazia împlinirii a 30 de ani de când „ne-a fericit” George Soros cu acest cuib de năpârci antiromânești pe teritoriul României. Iată și anunțul de pe site-ul Administrației prezidnțiale:

22 Ianuarie 2020. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social (GDS), cu prilejul aniversării a 30 de ani de la înființarea Grupului pentru Dialog Social și de la apariția primului număr al Revistei 22.

Astfel, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere pentru contribuția semnificativă adusă, în cei 30 de ani de activitate, la procesul de tranziție și consolidare democratică, pentru promovarea valorilor și principiilor democratice, a drepturilor și libertăților fundamentale, precum și pentru demersurile susținute în direcția cultivării spiritului civic în rândul tinerei generații și pentru derularea unor activități de prezervare și promovare a istoriei recente și a patrimoniului cultural în societatea românească, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul «Meritul Cultural» în grad de Cavaler , Categoria F – «Promovarea culturii», Grupului pentru Dialog Social (GDS).”  (Sursa: presidency.ro)

Probabil că a iscălit decretul în cauză prin corespondență sau prin mandatar, Iohannis fiind plecat la data semnării documentului în Israel pentru pupatul papucului stăpânilor care-i trag cheița de robot ruginit în rele. La el, semnarea documentelor în lipsă a devenit o veche tradiție, obiceiul fiind inițiat pentru prima oară la sfârșitul primului an de președinție.

Klaus Werner Iohannis a găsit metoda chiulului acoperit în decembrie 2015. Mai precis, în data de 31 decembrie 2015. Atunci a semnat, în ajunul Revelionului, decretul pentru pensionarea procuroarei Maria Capră, la doar 47 de ani. Această procuroare, vecină cu familia Iohannis, îl făcuse scăpat de dosare penale grave! Decretul de pensionare a fost publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale în ultima zi a anului 2015, mesajul pentru mentalul colectiv fiind acesta: „Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi.” Cum a semnat oare Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, fiindcă el se afla, oficial, la jumătatea concediului din Florida, SUA?! Știm noi: decretul a fost adăugat pe site de postacul de serviciu în ultima zi din an, pensionarea procuroarei fiind semnată înaintea plecării în concediu, dar prostimea nu trebuia să afle durata reală a concediului, deoarece Herr președinte a mai avut trei vacanțe în anul respectiv.

Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1.338 din 17 decembrie 2015, aprobase solicitarea de pensionare a procuroarei Capră Maria și a transmis imediat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, care a semnat decretul de pensionare tot atunci, dar acesta a fost pus la păstrare în sertar ca să fie postat propagandistic în ultima zi a anului.

Sub conducerea doamnei procurer Capră a fost închis definitiv dosarul de urmărire penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru declararea Forumului Democrat al Germanilor din România, al cărui președinte era, ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German).

Procurorul Capră Maria Carmen, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a solicitat pensionarea începând cu data de 15 ianuarie 2016, la doar  47 de ani, fiind născută în data de 23.08.1968. Consiliul Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 1338 din 17 decembrie 2015 (http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/21_12_2015__77889_ro.pdf) a aprobat solicitarea și a înmânat respectiva hotărâre președintelui Klaus Iohannis, vecinul de la Sibiu al procuroarei, în vederea emiterii decretului de eliberare din funcție. Acesta a semnat decretul pentru pensionare, așa cum a spus un german mai cunoscut, Schiller: „Maurul şi-a făcut datoria, Maurul poate să plece”. Detalii despre protectorii lui Iohannis din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, din care a făcut parte Maria Capră și evoluția lor aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

Nostim este că decretul a fost semnat în 31 decembrie 2015, în ajunul Revelionului! (presidency.ro) Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi.

Semnarea unor documente de spiritul lui Iohannis, în absența prezenței fizice a acestuia, a devenit un obicei care are ca scop mascarea chiulului și a leneviei prezidențiale/ pestilențiale.  Klaus Werner Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămână: marți, miercuri și joi, în rest fiind la Sibiu. A se vedea agenda prezidențială care nu conține activități în zilele de vineri și luni, doar semnări de documente, care sunt făcute anterior și publicate la momentul oportun ca să pară că lucrează cu adevărat. Întâlnirile rare cu diplomați sâmbăta sau vizitele efectuate în aceeași zi de sâmbătă sunt la Sibiu sau în județele limitrofe.

Revenind la decorarea ong-ului soroșist, reamintesc cititorilor că exact în urmă cu cinci ani, Klaus Werner Iohannis, înscăunat oficial în primul său mandate de președinte în urmă cu o lună, a ținut să participe personal la sărbătorirea a 25 de ani de la înființarea Gruplui de Dialog Social de către evreii sioniști George Soros și Silviu Brucan (numiți la naștere György Schwartz și Saul Bruckner) . Tocmai de aceea a participat și Iohannis la aniversare, ca să nu mai fie dubii cât este de „patriot” și de cine a fost făcut președinte!

Klaus Iohannis ține un discurs la recepția de aniversare a 25 de ani de la înființarea Grupului pentru Dialog Social și a revistei 22, marți, 27 ianuarie 2015, București. (Text și foto Inquam Photo Agency)

Domnul Iohannis chiar a lăudat activitatea acestor indivizi cu permanente derapaje antiromânești: „25 de ani este o frumoasă vârstă a maturității care presupune păstrarea obiectivității și a spiritului lucid în analiza vieții noastre politice. De-a lungul timpului, dincolo de simpatii sau critici la adresa oamenilor politici, dincolo de opțiuni conjuncturale GDS a apărat valorile democrației și ale pluralismului. Aceasta este de fapt contribuția dvs cea mai valoroasă la istoria recentă a României. Vă încurajez să continuați, să ne revedem la următoarele aniversări cu aceeași dorință de a sluji cu responsabilitate interesul public. La mulți ani!” (http://www.agerpres.ro/politica/2015/01/27/iohannis-de-a-lungul-timpului-gds-a-aparat-valorile-democratiei-si-ale-pluralismului-19-58-37)

Klaus Iohannis îl salută pe Gabriel Liiceanu în timpul recepției dedicată aniversarii a 25 de ani de la înființarea Grupului pentru Dialog Social si a revistei 22, marți, 27 ianuarie 2015, București. (Text și foto Inquam Photo Agency)

Iată cine mai participase, în afară de Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi, vedetele incontestabile ale chermezei sulfuroase din 27 ianuarie 2015: Vasile Dâncu, Radu F. Alexandru, Kelemen Hunor, Peter Eckstein, Gabriel Liiceanu, Dan Grigore și Răsvan Popescu. Toți „români” și toți „patrioți”, aleși pe sprânceană, unul și unul!

Laura Codruța Kovesi este susținută de Grupul pentru Dialog Social, deoarece  la fel ca și acești urmași ai bolșevicilor evrei veniți în România din URSS la jumătatea anilor ’40, această marionetă a sprijinit permanent interesele străinilor în România.

Click pe fotografie pentru mărire!

Grupul pentru Dialog Social (GDS) este nelipsit printe ong-urile soroșiste prezente periodic la întâlnirile cu Klaus Iohannis de la Cotroceni cu așa-zisa „societate civilă”. GDS este reprezentat de Andrei Cornea, evreul „hoitar” care l-a atacat infam pe poetul și patriotul român Adrian Păunescu după ce acesta a decedat.

„Ferma animalelor” la Cotroceni: Întâlnirea lui Iohannis cu așa-zisa „societate civilă”, de fapt activiștii lui Soros din diverse ong-uri. Andrei Cornea (GDS) este porcușorul Minimus din „ Ferma animalelor ”, cel care se ridică în fotografia de mai sus pe labele posterioare în fața șefului Napoleon. Soroșistul Andrei Cornea de la GDS este fiul bolșevicului evreu, satrapului ideologic proletcultist al educației românești, Paul Cornea. Gena antiromânismului a fost moștenită de fiul Andrei Cornea, evreul „hoitar” care l-a atacat infam pe poetul și patriotul român Adrian Păunescu după ce acesta a decedat. Click pe fotografie pentru mărire!

  Iată ce scriam în 3 noiembrie 2016: „George Soros are președintele României (consiliat de Sandra Pralong, prima directoare a […]

„Calul troian” vârât în cetate, Grupul pentru Dialog Social (GDS) și organul său de propaganda, revista „22” sunt mijloacele de propagandă antiromânească ale lui George Soros. Prin Hotărârea Guvernului nr. 1551/2004 din 23 septembrie 2004 s-a conferit de către premierul „ciumei roșii”, „penalul” Adrian Năstase,  Asociaţiei „Grupul pentru Dialog Social” statutul de „utilitate publică” de către Adrian Năstase. Da, acum beneficiarii pomenilor din bani publici îl numesc „penal” pe binefăcătorul lor din anul 2004. O mare parte din activitatea GDS-ului e plătită astfel din banii noștri. Revista „22” a GDS-ului soroșist este finanțată, printr-o decizie a guvernului Emil Boc din octombrie 2011, de Ministerul Culturii, ca publicație culturală.

Culmea! Deci, propaganda soroșistă este finanțată chiar din taxele și impozitele noastre! Plătim noi, românii, pentru lichidarea noastră ca popor! Noi, victimele,  finanțăm – grație trădătorilor instalați din exterior în fruntea coloniei România – propaganda antinațională desfășurată de trepădușii boșorogului ticălos din SUA, tătucul tuturor acțiunilor antiromânești care au vizat distrugerea acestei țări, pierderea tradițiilor și identității românești, ruinarea economiei naționale și îndobitocirea românilor prin spălarea creierelor!

                                                                                       Marius Albin MARINESCU

SURSA:http://justitiarul.ro/

2 răspunsuri sa “Johannis a semnat decretul pentru decorarea GDS, „calul troian” al lui Soros!”

  1. Aliosa 26 ianuarie 2020 la 7:57 am #

    A republicat asta pe My Blog.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: