NEWS – Medic chinez ucis de coronavirus la Wuhan. Numărul victimelor crește dramatic, iar virusul se răspândește cu rapiditate

25 ian.

PHOENIX WEB

Un medic chinez de 62 de ani, care se afla în prima linie a bătăliei pentru a împiedica răspândirea epidemiei, a căzut victimă coronavirusului ucigaș în orașul chinez Wuhan, epicentrul epidemiei, după cum informează mass-media chinezească.

A picture released by the Central Hospital of Wuhan shows medical staff attending to patient at the The Central Hospital Of Wuhan Via Weibo in Wuhan

Moartea medicului chinez Liang Wudong vine în condițiile în care China se luptă din răsputeri pentru a limita răspândirea coronavirusului ucigaș, care a secerat deja 41 de vieți și a infectat peste 1 300 de persoane, dintre care 230 sunt în stare critică.

Personalul medical din Wuhan este suprasolicitat, lucrând în schimburi neîntrerupte, unii medici prăbușindu-se pur și simplu de epuizare pe fondul eforturilor continue de a împiedica răspândirea bolii.

În acest timp, virusul mortal se răspândește cu rapiditate. În Franța au fost diagnosticate trei persoane cu coronavirus, în Statele Unite sunt confirmte două cazuri, iar Australia a anunțat și ea primul său caz de infectare cu temutul coronavirus.

În China 13 localități sunt…

Vezi articolul original 157 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: