NU GENERAȚI PANICĂ PE TEMA “CHINA – CORONAVIRUS”! ACESTA ESTE SUB CONTROL!

27 ian.

Experții consideră că răspândirea coronavirusului poate fi stopată, iar măsurile adoptate în acest sens pot fi aplicate eficient, a declarat Ma Xiaowei, directorul Comisiei Naționale de Sănătate din China. Citat de CGTN, oficialul a arătat că, în prezent, China este într-o situația critică în ceea ce privește prevenirea și controlul focarului de coronavirus, catalogat drept „foarte diferit de SARS”.
Autoritățile chineze au mobilizat șapte grupuri de 900 de cadre medicale, pentru a ajuta provincia Hubei, urmând să trimită alte 12 echipe cu 1.600 de cadre medicale, în orașul Wuhan, centrul focarului de coronavirus.

Perioada medie de incubație a noului coronavirus este de aproximativ zece zile, cea mai scurtă fiind o zi, iar cea mai lungă 14 zile, Ma Xiaowei arătând că virusul este infecțios în perioada de incubație, ceea ce îl face foarte diferit de SARS.

„Informațiile noastre despre noul virus sunt încă limitate, sursa de infecție nu a fost încă identificată, iar riscul de mutație nu este clar”, a declarat Ma, adăugând că vor putea exista modificări ale virusului în timp, dar și ca gravitate, în funcție de grupa de vârstă și afecțiunile de care suferă fiecare pacient la momentul contactării virusului.

Potrivit oficialilor chinezi, niciunul dintre cei afectați de noul cornavirus nu va fi „afectat de costuri”, urmând să fie aplicate politicii de subvenționare pentru asistența pacienților.

NU GENERAȚI PANICĂ PE TEMA “CHINA – CORONAVIRUS”

Până în dimineața zilei de 26 ianuarie, erau înregistrate 1.985 de cazuri afectate de noul coronavirus, 56 de decese cauzate de coronavirus, iar în 49 de cazuri s-a reușit tratarea.
Este extrem de important de reținut faptul că în toate cazurile în care a fost înregistrat decesul, noul coronavirus a avut un rol de accelerare și agravare a unei boli deja existente, nefiind unica sau principala cauză de mortalitate.

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: