ANTENA 3 SI-A ARATAT ADEVARATA FATA DE „SOLUTIE IMORALA” IN FRUNTE CU STIRISTA MIHAELA BIRZILA,ADRIAN URSU CAND L-AU ATACAT LA ORDIN PE FOSTUL MINISTRU DE FINANTE EUGEN TEODOROVICI!,RUSINEE PENTRU PROPAGANDA PRO-JOHANNIS SI PRO-PNL IMPOTRIVA PSD!,URSULE NU UITA CA NEVASTA-TA CARMEN AVRAM A INTRAT PE LISTA PSD CA EUROPARLAMENTAR!

2 feb.

Adrian Ursu, realizator Tv la Antena 3 a intervenit, dumincă, în emisiunea ”News Magazine”, deranjat de o afirmație a ministrului Eugen Teodorovici, făcută cu câteva minute mai înainte.

Deontologii mascat se simt deranjati că fac publicitate mascată …lucrati pe fata ,așa cum fac alte posturi tv și presa de dreapta , nu ca A3 o gașcă stânga/dreapta oportunista ,cameleonica , avidă după banii dați de stat partidelor…un fel de ia-ma nene ,că banii tai nu sunt pătrați…vorba camionagiilor…!
javrele astea de la A3 pt. reiting se suc cum bate vantul.ce pizdos era cap de p…a ala de ursu cand era PSD pe cai mari acum deontoloaga asta de ursu cica a jignit postul….baaaaaaa voi putiti a oportunism de pe vremea cand erati solutia ,,imorala”…. baaaaa deontologule chel ai uitat??????
Ursule ai sarit calul. Omul nu s-a luat de publicitatea voastra, din care va castigati banii, ci de Orban Ar trebui sa-ti ceri tu scuze, deoarece a fost un atac gratuit.
Nerusinatule! Nevasta-ta este la bruxelles trimisa de psd. Deci mananci si paine de la psd. Teodorovici este cu bun simt, dar toata lumea a observat ca-i lingeti pe plavanul si pnl. Sa-ti fie rusine…

”Cam lungă pauza asta de publicitate” a spus, printre altele, Eugen Teodorovici, după ce Antena 3 a difuzat discursul premierului Ludovic Orban de la Consiliul Național PNL.

– ”Înțeleg că nu vreți să vă cereți scuze pentru jignirea pe care ați formulat-o de mai devreme la adresa postului la care vă aflați? Ați vorbit despre o pauză publicitară și despre bani. Dacă nu retractați acest cuvinte ne rezervăm dreptul de a acționa pe căile legale”, a intervenit Adrian Ursu.

– ”Știți foarte bine stilul meu de a discuta și era o glumă făcută referitor la altceva”, a răspuns ministrul.

– ”Glumele astea v-au și pierdut în cariera dumneavoastră politică. Aveți o criză a vârstei politice pe care o traversați acum, dar, repet, ceea ce ați făcut mai devreme este jignitor și vă descalifică, încă o dată, din statutul de personaj politic pe care vreți să-l aveți”, a mai comentat Ursu.

– ”De ce? Eu v-am spus că nu am făcut referire la dvs. ca și post. Eu am spus că este publicitate, asta a fost gluma făcută și doamna Bărzilă, prezentatoarea emisiunii, spunea de scuze față de cei care astăzi sunt în administrație, eu la ei am făcut trimitere, nu altcineva”, a replicat Teodorovici.

– ”Ok. Așteptăm atunci scuze față de cei din spatele camerelor și față de toți cei din redacție care lucrează acum la emisiune”

– ”Dacă asta s-a înțeles, eu îmi cer scuze” a încheiat Eugen Teodorovici.

 

https://www.dcnews.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: