ROMANIA ARE” CELULA DE CRIZA” LA BEIJING?PENTRU CE?

3 feb.

Constat că România, la nivelul autorităților și reprezentanților diplomatici, se înscrie în corul generator de panică și isterie. Cum altfel să explici faptul că în Ambasada României de la Beijing a fost constituită o „celulă de criză” dedicată noului coronavirus (2019-NcoV) identificat în China, entitate care activează sub acoperire, câtă vreme nu a fost anunțată pe niciun canal oficial!

Din cine poate fi formată „celula de criză”? Semnalele primite din cadrul micii comunități de români din China, prezintă o posibilă configurație: ambasadorul și cele trei fete cu experiență zero în plan diplomatic, aduse pe criterii greu de înțeles la acest nivel!

Care este rolul „celulei de criză”? Instaurarea panicii și isteriei în cadrul comunității de români din China, pornind de la apeluri telefonice și mesaje lipsite de echilibru, până la somații de părăsire de urgență a Chinei!

În numele cui și cu ce autoritate face asta Ambasada României în China?
Pentru ce nu este comunicată oficial existența „celulei de criză”?
Câtă vreme pe site-ul MAE și al Ambasadei României în China nu este prezentată nicio informație, în numele cui sună Ambasada și îndeamnă românii să plece din China?

Pentru buna încadrare a „celulei de criză”, reamintesc că până la data de 2 Februarie 2020 nu a fost înregistrat niciun caz 2019-nCoV; autoritățile capitalei Chinei și cele provinciale au declanșat un sistem de prevenție și intervenție care funcționează perfect; activitățile economice, administrative, școlare au fost diminuate la minim sau amânate pentru o perioadă de la una la trei săptămâni. Prin urmare, Ambasada României generează panică și dezinformare! Cu ce scop? Ce se dorește demonstrat?

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: