UE SPRIJINA CHINA IN LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI 2019 -nCoV!

4 feb.

În urma informațiilor furnizate de China privind necesitatea echipamentului de protecție, Centrul de coordonare pentru reacții de urgență al Uniunii Europene a intrat în contact cu toate statele membre pentru a facilita livrarea de echipamente personale de protecție, se arată într-o declarație a comisarului pentru gestionarea crizelor, Janez Lenarčič, cu privire la sprijinul acordat de UE Chinei, pentru focarul de Coronavirus.

Într-un comunicat emis, marți, de Delegația CE în China, UE este pregătită să ofere orice asistență necesară pentru a ajuta China în eforturile sale de a limita răspândirea corona-virusului.
Ca prim răspuns imediat, statele membre au mobilizat, până în prezent, un total de 12 tone de echipamente de protecție, care se îndreaptă deja spre China, Comisia urmând să continue acțiunile de sprijin, se arată în comunicat.

Pe de altă parte, Comisia Europeană informează că susține eforturile de combatere a corona-virusului, ajutând statele membre să își repatrieze cetățenii și oferind servicii de urgență autorităților chineze.

Primele repatrieri pe avioane din Franța și Germania, cofinanțate de Mecanismul de protecție civilă al UE, au vizat 447 de cetățeni europeni plecați de la Wuhan, la sfârșitul săptămânii trecute. De asemenea, UE a oferit zece milioane de euro pentru cercetarea vaccinurilor.

 

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: