Ponta da cu sticle: Orban a fost internat la dezalcoolizare!

8 feb.

Imagini pentru PONTA,ORBAN,POZE

Un scandal în parlament între fostul premier Victor Ponta și posibilul viitor fost premier Ludovic Orban repune pe tapet o informație fierbinte vehiculată intens de-a lungul anilor, anume că liderul PNL a fost internat la dezalcoolizare.

„Cel mai tare m-a mirat demagogia unui lider politic, că are o atitudine critică la spitalele private. Unde s-a operat, nu la un spital privat? Dar la un spital privat din Turcia”, a spus azi Ludovic Orban, în discursul de la dezbaterea moțiunii de cenzură, cu referire la Victor Ponta.

Acesta l-a contrat dur:

„Să știi că eu m-am operat de picior, nu am fost la o cură de dezalcoolizare, care sunt toate private. Aceste clinici de dezalcoolizare de azi le puteți plăti din bani publici”.

Informația privind internarea lui Orban la dezalcoolizare a fost lansată în premieră, probabil, de către defunctul lider al PRM, Corneliu Vadim Tudor. Acum un deceniu, ea fost reluată la Antena 2 de către Gigi Becali, fost membru marcant al PNL, care a spus că știe din surse sigure că Orban a fost internat la dezalcoolizare. Într-un interviu mai vechi, chiar fratele politicianului, Leonard Orban, dezvăluia că slăbiciunea lui Ludovic e ”cheful prin cluburi și restaurante”. Accidentul din 2008 al liderului PNL de azi a turnat gaz pe focul șușotelilor, speculîndu-se că Orban era băut la volan.
În fine, în 2016, Ludovic Orban însuși a ieșit la rampă afirmînd că e victima unor acuzații false că ar fi alcoolic: ”Mă atacă internauţii plătiţi că sunt beţiv, alcoolic, în condiţiile în care toţi cei care mă cunosc ştiu că eu nu consum alcool, dar ei atacă pentru că sunt câteva tipuri de acuzaţii în care este foarte greu să demonstrezi contrariul. Cum poţi să demonstrezi că tu nu bei? Nu ai cum să demonstrezi lucrul ăsta. Nu am mai consumat alcool de la 12 ani“, a spus el, la Realitatea TV.
Conform legislației, alcoolismul e un motiv pentru care un politician, spre exemplu, nu poate primi certificat ORNISS, întrucît secretele statului nu ar fi în siguranță cu el. (B.T.I.)

https://inpolitics.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: