GUVERNUL MAFIOT HARA-KIRI!

11 feb.

Încă de la primul mandat al președintelui Iohannis au apărut cele mai teribile suspiciuni privind încălcarea interesului național. Sub acoperirea unor angajamente externe ale statului român, președintele a pus în aplicare mai multe strategii prin care a intrat în conflict mocnit cu societatea. Pentru a duce în derizoriu consecințele și situația manevrelor sale, obiectivul său a devenit PSD-ul și coloratele sale figuri în reprezentare. In fapt s-a ajuns în situația de-a nu mai exista nici o separație între toate forțele contrare și cele pe care le susține președintele, dovadă înțelegerilor subterane, cele care sunt deja tradiționale în cumetria politică post-decembristă.

Urmând liniile directoare ale unui blat mai mult decât evident, cu consecințe dramatice pentru de-acum imposibila îndreptare a lucrurilor, Klaus Iohannis poate fi considerat cu lejeritate șeful unui sistem mafiot. Căderea guvernului Orban este însăși validarea absolută a rețetei disprețului și lipsei de orice onorabilitate a unui lider care a ales variantele dictatului. Îndreptarea României spre o fundătură, din care nu se îndepărtase decât cu câțiva centimetri, se face pe fondul inerției istorice. Președintele Iohannis are drept țel și, probabil, chiar misiune încredințată, distrugerea oricăror nuclee de democrație, în scopul afilierii la interese care exced societatea românească. Președintele vrea să meargă până la capăt împotriva logicii, nu împotriva PSD. Pericolul este imens, în joc fiind statul constituțional și legalitatea.

Numirea vechiului guvern, ca nou guvern, lovește în plex nu numai logica. Se creează toate premisele ca acțiunile abuzive să devină normă, iar delictul să își facă loc în stabilirea ” reformelor” care vor urma. Președintele Iohannis, cu bună știință, îi invită pe români la hara-kiri.

Cotidianul RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: