PE MANA CUI MERG SOCIAL -DEMOCRATII LA LOCALE!

11 feb.

Marcel Ciolacu a anunțat că europarlamentarii Claudiu Manda și Mihai Tudose vor coordona echipele de campanie ale PSD la alegerile locale din acest an.

„Claudiu Manda va fi șeful de campanie și va lucra îndeaprope cu Mihai Tudose”, a anunțat Marcel Ciolacu, luni la finalul CEx al PSD de la Parlament.

Liderul interimar al PSD a spus despre Manda și Tudose că sunt „doi oameni care știu să facă alegeri și doi oameni care au câștigat alegeri”.

Ciolacu a adăugat că, în acest moment, alegerile „indiferent cum vor fi ele” reprezintă prioritatea și nu Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului.

El a mai spus că la CEx de luni, colegii de partid i-au transmis că PSD este pregătit de alegeri anticipate dacă se va ajunge acolo.

„Cei mai mulți dintre colegii mei au spus că suntem pregătiți pentru orice fel de alegeri. (…) Acest partid nu are dreptul să se teamă de votul românilor. Este o mascaradă să faci anticipate cu două-trei luni înainte de alegerile la termen”, a conchis Ciolacu.

Discuții au fost la ședința CEx de luni a PSD ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu cele parlamentare, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Printre cei care ar fi propus acest lucru se numără Paul Stănescu și Olguța Vasilescu.

Cu toatea acestea, o decizie în acest sens nu a fost votată în Comitetul Executiv de luni.

Ludovic Orban a afirmat că este destuld e probabil ca localele să se desfășpare în a doua parte a lunii iunie, fie în 14 sau cel târziu 21 iunie. El a precizat că alegerile anticipate parlamentare pot avea loc în aceeași perioadă.

Cotidianul RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: