IMBECILITATE: #REZIST SI IOBAGII ROMANI JOHANNISTI VOR LIBER DE VALENTINE’S DAY!,DAR DE DRAGOBETE ATI AUZIT,DESTAPTILOR!

13 feb.

Îndrăgostiți

Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, este uitată, ba chiar trecută în umbră, ca o rudă pe care nu e bine să o vadă musafirii. Băștinașii noștri vor sărbători americane.

În periplul meu zilnic prin presa autohtonă, mi-au căzut ochii pe un articol care nu doar că nu m-a făcut să zâmbesc amar, ci mi-a arătat cât de mult a decăzut societatea românească.Articolul, intitulat ”Angajații propun ca Valentine’s Day să fie declarată zi liberă”, ne informează că, pentru trei din zece angajați români, Valentine’s Day este ”o zi cu semnificație specială, suficient de importantă pentru a fi declarată zi liberă”.Deci… cum ?!? Angajații români văd în Valentine’s Day o zi importantă? Dragilor, dar avem și noi sărbătoarea noastră, a românilor: Dragobetele.

Sau nu e cool, trendy și așa mai departe? Nu puteți sărbători iubirea în stil românesc? Nu, desigur, pentru că filmele de propagandă ne arată că Valentine’s Day este cu adevărat ziua iubirii. Și, în numele ideilor inoculate de filmele de duzină americane, care mai de care mai siropoase, mai infantile și cu replici jignitoare pentru inteligența oricui are mai mult de 2 neuroni neafectați de propaganda Unchiului Sam, angajații români s-au gândit ei, așa, că nu ar fi rău ca pe 14 februarie să aibă liber ”de la muncă” și să stea cu ”iuby”. Că, de! Nu poți să îi spui omului de lângă tine ”Te iubesc” decât pe 14 februarie, când îi mai și dai vreo felicitare cu ”Happy Valentine’s Day !”.

Să fim serioși! Iubirea nu are nevoie de o zi specială, iar omul drag poate petrece momente deosebite cu noi oricând, cu condiția ca acel timp să fie unul de calitate.

Cu ce mă încălzește pe mine să merg la o cină romantică într-un restaurant alături de alte zeci de cupluri, adunate acolo în același scop?

Haideți să trăim românește. Să avem demnitatea și mândria identității naționale și să ne sărbătorim iubirea de Dragobete.

https://ro.sputnik.md/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: