URIASUL PITIC PEDERAST SI REVOLUTIA ACULTURALA!

15 feb.

Umblă vorba, așa cum umblă pe meleagurile românești, că cel mai mare uriaș pitic din lume s-a plictisit se moarte să fie doar pederast și adunător de case. Gata! Ajuns singurul uriaș pitic din lume, a ordonat supușilor pitici cu creierul pitic-pitic să înceapă aplicarea primei etape din proiectul „România Educată”, „Revoluția Aculturală”, inspirată din paginile rămase în istorie, dar citite pe sărite, cunoscute drept Marele Salt și Revoluția Culturală. Zis și făcut …

După ce a supravegheat cu fals dezinteres eliminarea personalităților din toate domeniile esențiale (justiție, medicină, educație, sport, armată, servicii), după ce a promovat valorile familiei tradiționale la rangul de „fanatism”, după ce a dezlegat din lanțuri și a asmuțit în piețe piticii cu creier lipsă, apoi a proțăpit la putere un guvern (des)compus din pitici cu creierul pitic-pitic-pitic, cel mai mare uriaș pitic din lume vede la orizontul nasului primele rezultate ale capodoperei personale … „Revoluția Aculturală”!

Și pentru că nu mai găsește nimic excitant în a fi pasiv, cel mai mare uriaș pitic pederast din lume vrea ceva mai multă acțiune. Spre exemplu, combinarea geniului cu prostia în formă pură, înMuierea criminalității juvenile sau justiția selectivă aplicată exclusiv adversarilor. Fiind înconjurat de pitici cu creierul pitic-pitic, toate ideile proaste par sclipitoare, numărul celor care se doresc sacrificați pentru victoria „Revoluției Aculturale” fiind aproximați cu tableta la plus-minus 66%!

Pentru cel mai mare uriaș pitic pederast din lume, proiectul „România Educată” este un „proiect care nu trebuie gândit electoralist, ci o necesitate”, pentru că este o necesitate. De ce? Simplu!Pentru că studiile PISA arată că 44% dintre copiii români nu înțeleg ce citesc, iar 66% dintre cei aproximați de tabletele electorale nu înțeleg ce aud și ce vorbesc!

Cea mai la îndemână și elocventă dovadă este Ambasadoarea Zilei Brâncuși, secondată de ministrul pitic cu creierul pitic-pitic-pitic de la Cultura guvernului (des)compus din pitici cu creierul pitic-pitic-pitic!

Ce nu este deloc la îndemână, nici măcar piticilor lingăi cu creierul pitic-pitic-pitic, este motivul pentru care pe cel mai mare uriaș pitic pederast din lume îl doare în zona în care 99% din pitici își poartă cordul. Cu acest mister nedeslușit, cel mai mare uriaș pitic pederast din lume va pleca și va impune „Revoluția Aculturală” și pe lumea cealaltă.

PS 1 – acest text trebuie și poate fi considerat o ficțiune pamfletară.
PS 2 – orice tentație de asemănare cu personaje din lumea reală este o pură, inacceptabilă și fanatică perversitate!!

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: