Ipocrizia șefului FDGR și Polisano, Paul-Jürgen Porr,Finul lui Klaus Iohannis, Paul-Jürgen Porr este președinte FDGR și a devenit directorul medical al Polisano Sibiu pe 20 februarie, 2017!

18 feb.

Eu dacă aş fi pacient, în locul lor, aş da în judecată Casa de Asigurări de Sănătate. Cum să contribui la un fond se asigurări ani de zile, iar când să beneficiezi de pe urma asigurării, să fi nevoit să cumperi o seringă sau ceva?

Finul lui Klaus Iohannis, Paul-Jürgen Porr este Președintele FDGR și a devenit directorul medical al Polisano Sibiu pe 20 februarie, 2017. Porr este director la policlinica Polisno din Sibiu, dar concernul este mai mare, având un lanț de farmacii și clinica din blocul turn construit abuziv în incinta spitalului județean, unde lucreză și Ministrul Sănătății, Victor Costache.

Iată ce declara acesta în 2010, când era consilier la primăria din Sibiu.

Adevărul.ro

Nu-i plac numirile politice și tranzacționarea posturilor, deși chiar el, printr-o serie de „coincidențe”, a avut parte de un tratament preferențial. Ghinion?

Nu știu cum vi se pare vouă, dar trioul de la Sibiu Iohannis, Costache, Porr, la pachet cu finanțarea spitalelor private din bani publici, în special a clinicii Polisano, sună teribil de mult a grup infracțional organizat.

Și nu mi se pare doar mie, iată ce dezvăluie publicația Cațavencii într-un articol intitulat „Șase sași în șase saci de bani”:

„Jürgen Porr a fost declarat incompatibil de ANI, în anul 2013, în condițiile în care ocupa simultan funcția de șef al clinicii interne de la Spitalul Clinic Județean Sibiu, cea de administrator al unei societăți comerciale și pe aceea de președinte al FDGR Sibiu. În mod ciudat, Porr a fost scăpat în instanță în 2015, deși, în alte cazuri similiare, alți medici au fost condamnați pentru acuzațiile aduse de inspectorii ANI. „

Cel care a creat Polisano, Ilie Vonica, s-a sinucis în 2014, după ce procurorii îl puseseră sub acuzare pentru fapte de corupție. Vonica era un apropiat al lui Iohannis. Concernul Polisano a fost vândut către Medlife de văduva lui Vonica, arestată când el s-a sinucis, și de fiica lor.
Soția lui Vonica a condus lanțul de farmacii Polisano.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: