O INTRODUCERE IN TREZIRE!

25 feb.

Imagini pentru trezirea umanitatii
Procesul de Trezire este o experiență foarte personală. Odată ce am conștientizat existența unei lumi fabricate, ne-am gândit a fi reali și că adevărata noastră natură este orice altceva decât ceea ce ni s-a spus, nu ne putem întoarce înapoi. Poate părea o cale singuratică, dar nu suntem în niciun caz singuri în această Trezire. Se întâmplă în toate domeniile vieții. Indiferent dacă un bancher sau un angajat corporativ se trezește cu înșelăciunea săvârșită asupra umanității și iese din Matrice, sau dacă un lucrător care contribuie normal, își dă seama că contribuie la o mașină industrială militară, aplecată asupra controlului și dominației mondiale, suntem cu toții la fel. Și acestea sunt doar probleme de suprafață în comparație cu suprimarea deliberată a naturii spirituale înnăscute a omului, fie că o numim libertate socială sau libertatea de a crea și de a ne manifesta așa cum suntem cu adevărat.

Declanșatoare pentru Trezire

Există numeroase astfel de declanșatoare care trezesc oamenii. Odată ce cineva își dă seama cum a fost înșelată lumea pe 11 septembrie și că aceste forțe sunt dispuse să perpetueze astfel de atrocități pentru a-și promova Agenda, încep săpăturile. Când ne dăm seama că suntem la mila deplină a bancherilor centrali paraziți, mai mult decât dispuși să implodeze/prăbușească nu numai economia lumii, dar să finanțeze ambele părți ale unui conflict pentru câștig și control personal și că guvernele noastre sunt complice în această schemă, începem să înțelegem enormitatea a ceea ce ni se întâmplă. Că am evoluat rapid într-un stat avansat polițienesc de supraveghere militarizată îi determină pe mulți să pună câteva întrebări grele – iar răspunsurile pot fi uimitoare și dificil de înghițit, mai ales când vă dați seama că au întrerupt toate căile de recurs.

O altă problemă majoră este aceea că, în zilele noastre, sănătatea noastră este atacată, din nou, de către guvernele complice și de corporațiile multinaționale care împing OMG-uri, alimente îmbuibate cu E-uri, vaccinuri, produse farmaceutice, chemtrails și altele asemenea, care s-au dovedit a fi toate extrem de periculoase pentru umanitate. Cu toate acestea, ei împing tot mai mult în fiecare zi, mandatând program după program tot mai distructiv. Între timp, agricultura și alimentele naturale și organice, precum și suplimentele naturale, sunt atacate intens de aceștia.

Adevărul despre aceste probleme și multe, multe altele, inclusiv programe masive care dăunează planetelor, cum ar fi frackingul (extragerea petrolului prin fracturare hidraulică, n.b.), electrosmogul (vezi 5G) și atacul de geoinginerie asupra umanității, conduc la o schimbare de paradigmă perceptivă majoră în toate categoriile de viață, pe măsură ce aprofundăm mai mult cine face toate acestea și de ce.

Nu există „Ei” – Oh, într-adevăr?

Acesta este adesea punctul de spargere final al minții pentru mulți oameni. Pe măsură ce adevărata imagine începe să se cristalizeze, realizarea oribilă a faptului că „aceste forțe există” sunt în fond o cabală clandestină cu bărbații din față ce intră în evidență. Este vorba de minioni/executanți puternici, mai interesați de slăbirea și subjugarea umanității prin degradarea sănătății, de educația precară, de mediile controlate de guvern stupide gen „pâine și circ”, de violență depravată și de divertisment orientat către sex și de o criză a poliției militarizată și draconică. Adevărul urât ne vine apoi în prim-plan, ca un miros pestilențial. Poate fi uluitor. Dacă luați doar 11 septembrie și alte evenimente steag-fals și vă dați seama că au fost puse în scenă pentru a genera acest stat polițienesc orwellian, în care cetățenii sunt acum suspecți de terorism, poate fi foarte greu de înghițit.

Urmează apoi o examinare atentă a istoriei, în care oamenii își dau seama de aceleași steaguri-false / falși inamici, care au fost folosite pentru a justifica aproape fiecare război, ducând la astfel de state totalitare precum Germania nazistă, fiecare coborând în pogromuri groaznice, decimarea propriilor populații de oricine ar putea îndrăzni să pună la îndoială noul regim. Nu este totul alb-negru. Desigur, există oameni buni care lucrează pentru oameni răi, puteri și programe, în mod nepermis și fără să vrea. Mulți încearcă să schimbe și să îmbunătățească structura noastră existentă. Mulți oameni buni prestează servicii minunate în cadrul acestui program social general, considerând că poate fi schimbat în mod constructiv. Ceea ce abordăm noi sunt puterile și mecanismele înșelătoare și distructive din acest joc, care încearcă să aducă umanitatea într-un rol de servitor umil, la un fel de stat fascist la nivel mondial, eliminând suveranitatea personală și națională pentru a sprijini și asculta de o foarte puternică elită autodesemnată. Și merge repede.

Acest lucru devine evident pe măsură ce cineva urmărește aproape orice cale pe care o discutăm aici. Realizarea acestui program masiv ce este orchestrată de o anumită formă de „Ei” devine curând evidentă. Realitatea conspirației pe care J.F.Kennedy a subliniat-o atât de elocvent înainte de a fi îndepărtat chirurgical din funcție prin asasinat.

      Trebuie să aflăm pentru noi înșine

Un element esențial pentru o trezire adevărată este investigarea și învățarea pentru noi înșine. Unul dintre principalele mecanisme de control a fost învățarea umanității să aibă încredere doar în ceea ce i s-a spus de către aceleași așa-numite autorități consacrate. De câte ori ați auzit: „Dacă 11 septembrie ar fi fost o lovitură din interior, cu siguranță ar fi fost pe CNN. Dacă ceva ar fi fost greșit cu siguranță, cineva ar fi spus ceva.

Ei bine, mulți oameni vorbesc și continuă să vorbească. Și care este răspunsul? Orice se vorbește contrar narațiunii oficiale este „teoria conspirației” și au drept consecință demonizarea și marginalizarea ulterioară a oricărei forme de întrebare sau critici sănătoase și logice. Trezirea din mass-media și respectiv educație este un alt șoc. Puteau face așa ceva? Ne-am putea confrunta într-adevăr cu o astfel de represiune totalitară? Și de ce?

Cu trei decenii în urmă peste 60 de companii media au câștigat public. Rapoartele de investigații reale, deși au fost întotdeauna manipulate sau suprimate, au fost încă disponibile. Astăzi, 6 mega corporații dețin toată mass-media. Aceleași corporații care dețin o mare parte din infrastructura militară industrial-corporativă. Conspiratia nu este exagerată – bineînțeles că acești brokeri de putere ar răsuci informatii pentru a se potrivi cu intentiile lor. Cuvântul conspirație a fost stigmatizat dintr-un motiv – nu puneți întrebări sau vor exista consecințe. Toate acestea necesită a se face cercetări serioase, cel mai probabil în locurile în care oamenii nu au îndrăznit niciodată să privească. Și acest lucru este bun. Nu lăsați pe nimeni să vă spună care este adevărul, aflați pentru voi până puteți fi convinși în propria minte și inimă. Acesta este un fenomen nou pentru majoritatea, oricât de ciudat ar părea, dar ieșirea din propaganda mass-mediei este un lucru obligatoriu. Și este atât de revigorant.

Șocul se stinge – Nu vă faceți griji, suntem în acest lucru împreună

Există atât de multe „găuri de iepure” interconectate de zone de informații reprimate, răsucite sau ascunse în mod similar, încât pot fi uluitoare. După ce ne dăm seama că ne-am mințit despre oricare dintre aceste probleme serioase, începem să punem la îndoială totul. Și asta este extrem de sănătos. Este posibil să nu găsiți sprijin pentru noua dvs. perspectivă găsită din partea celor din jurul dvs., dar există milioane care vă împărtășesc experiența. Datorită internetului, puteți găsi alte persoane care suferă aceeași transformare destul de ușor și obțineți multă încurajare și sprijin. Luptând cu NU-ul prietenilor apropiați și al celor dragi pare să acționeze ca o crisalidă, la fel ca coconul unui fluture metamorfozant trebuie să te lupți pentru a scăpa. Și așa cum știm, asta este exact ceea ce conduce sângele în aripile creației care naște, care va purta în curând frumosul nou suflet trezit spre noi înălțimi glorioase și vaste.

Un lucru care nu va fi folosit este disprețul vostru absolut pentru ceea ce se perpetuează asupra semenilor noștri. În timp ce expresia spune: „Dacă nu ești supărat, nu ești atent.” Dacă ai ști că casa ta este sub atac și că forțele malefice vin peste tine și copiii tăi, ai face orice îți stă în putere pentru a-ți proteja familia. Acest lucru devine curând o conștientizare înnăscută cu privire la actuala lume socială și fizică toxică pe care o experimentăm și la necesitatea unui răspuns conștient.

Trezirea spiritualității voastre

Acest lucru merge mână în mână cu oricine experimentează această schimbare a conștiinței. Dacă lucrurile de aici sunt manipulate atât de masiv, ce se află dincolo de toate acestea? De ce suntem ținuți în asta? De ce simt că sunt cu mult mai mult? „Cu siguranță, toată umanitatea nu este la fel de rea ca și acești stăpâni psihopați obsedați de control.” Da, este adevărat. Din păcate, agresorul stăpânește în ziua de azi în această ierarhie de control pe care lumea noastră a adoptat-o de milenii. Asta reiese din istorie.

Frumusețea obținerii unei noi perspective spirituale este că pune aceste influențe la locul lor. Descoperim noi modalități de a percepe adevărata noastră natură neînblânzită care dă pace și încredere imensă, în ciuda celor cu care ne confruntăm în prezent. Acest sentiment de profundă conștientizare și spiritualitate crește doar pe măsură ce căutarea noastră pentru adevăr, în iubire, dobândește impuls.

Trezește-te, dar niciodată singur

Un sentiment de izolare în urma trezirii inițiale este firesc. Este străin de tot ceea ce am fost învățați, cu implicații care pot fi tulburătoare minții, precum și de inimă frântă. Cu toate acestea, suntem foarte conectați și împărtășim o experiență profundă comună. Să știți că nu suntem singuri este foarte important să țineți cont de asta. Construirea unei noi comunități devine de asemenea o prioritate, unde putem contribui la vindecarea planetei la toate nivelurile posibile. Fie că este vorba de activiști sau asociații spirituale, acest lucru este foarte important. Este posibil să fie online doar la început, este în regulă. Găsiți spirite înrudite și site-uri web și bloguri informative și chiar participați la întâlniri în zona dvs. cu privire la unele dintre aceste subiecte îngrijorătoare.

Această trezire a conștiinței se întâmplă într-un ritm accelerat și este ceva care trebuie foarte încurajat. După ce treci de șocul din ceea ce ai „aflat”, devine mai ușor, dar îți va modifica drastic viața. Bucurați-vă de aceasta, fiți împuterniciți și luați măsuri în consecință. Ascultă-ți inima.

Iată ce spunea Joseph Goebbels, ministrul nazist al Propagandei, 1933-1945 :

Dacă spuneți o minciună suficient de mare și continuați să o repetați, oamenii vor ajunge în cele din urmă să o creadă. Minciuna poate fi menținută doar pentru perioada în care statul poate proteja poporul de consecințele politice, economice și / sau militare ale minciunii. Astfel devine de o importanță vitală pentru stat să-și folosească toate puterile pentru a reprima disidența, pentru că adevărul este dușmanul de moarte al minciunii și, prin extindere, adevărul este cel mai mare dușman al statului.”

Sursa: Zen Gardner / https://www.wakingtimes.com/

https://burebista2012.blogspot.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: