Daca mai traia bietul Ceausescu, cu toate greselile lui, nu ajungem in situatia de astazi: carpe de sters pe picioare ale americanilor si europenilor!

27 feb.

22 martie 1965: Ziua în care Nicolae Ceaușescu, la doar 47 de ani, a preluat puterea în România.

Ce tara am fost noi si unde am ajuns in ziua de astazi? Cea mai umila si slugarnica tara din Europa, ne mandrim peste tot in lume ca americanii ne conduc tara si ne fura resursele! Avem cea mai mizerabila, infecta si corupta clasa politica din Europa, cea mai mincinoasa si manipulatoare presa de pe continent, SRI-ul este o umbra fricoasa a marelui si puternicului DSS, 80% dintre ei se mandresc ca sunt slugile CIA si Mossad, Justitia este la pamant si vai de capul ei, au ajuns sa aresteze in urma ordinelor trimise din afara tarii, Ministerul de Interne, in proportie de 70%, este populat de niste bisnitari cu fete de interlopi si burta peste cureau pantalonilor, Politia Romana este alergata pe strada cu sabia de interlopi si astazi au ajuns sa iasa in strada pentru salarii…in ce groapa de gunoi suntem? O secunda: avem probleme cu Jihadul, atacurile cibernetice si spionii Kremlinului! Gata, le-am rezolvat pe toate: economia duduie, romanii castiga minim 500 de euro pe luna, tara este pusa la punct si ne-a mai ramas JIHADUL!

Doamne, in ce hal putem sa ne facem de ras in fiecare zi!

Un copil sarac din Scornicesti, manca odata la doua zile, si ce curaj avea in el! Priviti la slugile cretine din ziua de astazi: “Ne critica Departamentul de Stat al americanilor! Nu este de gluma cu Comisia Europeana de la Bruxelles! Avem ordin din partea FMI-ului! Israelul ne-a furat UN MILIARD SI JUMATATE DE DOLARI din cauza holocaustului inventat si tot stam pe burta in fata lor!”.

http://deveghepatriei.wordpress.com/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: