Ia încercați să boicotați subiectul corona trei zile să văd dacă muriți!

27 feb.

 

De ce credeți voi că am renunțat eu la teveu anul trecut? Poi ca să nu mai aud tâmpenii și prostii, aberații, dezinformare și mai ales DELIR!!! Însă acum am o revelație! Nu mă întrebați care este pentru că v-o spun oricum, chiar dacă nu vă interesează, așa cum și voi mă umpleți de informații și mesaje despre corona coorului, tot așa, fără să fiu interesată.

Am constatat că fb există ca să aibă lumea unde să bârfească ce se dă la televizoare și asta înseamnă că nu am scăpare! Degeaba am renunțat la teve dacă lumea îmi dă știrile detaliat, cu fragmente video și alte nenorociri de care speram să mă izbăvesc.

Unii care povestesc despre ce se dă pe cablu, o fac în mod amuzant și asta e foarte bine – nu e sănătos să ne luăm prea în serios dar o parte dintre prieteni reproduc isteria propagată de nebunii antenelor, pro-ului, coteț-teveului etc., cu vulpițe, kktițe, cu experții lu’ pește în toate domeniile, cu Ionică Numerologie (seniorii știu), cu doamna Fecioru, cu nenea cu pietrele, cu horoscopesele, mama-omizile, gâdea, chireac, radu-autostradu și alte jivine care-s experte toate, fără excepție! NU MA POOOOT!

Băi, Gata! Ajunge!

Cred că au aflat și cel care se joacă cu puța-n nisip că de gripa asta nu pică oamenii ca muștele și că presa creează isterie intenționat, pentru că au sărit unii cu banu’ la cap!
Vă bagă în carantiă? Și de ce vă temeți? De foame? De sete? Vă temeți că nu veți mai avea săpun, balsam de păr, ceară de coafat, lac de unghii, apă minerală parțial decarbogazificată, brânză cu mucegai, pufuleți cu surprize, pizza gata făcută, trufe belgiene de ciocolată, pâine feliată și prăjită mură-n gură, ulei de măsline extravergine, vă pierdeți programările la pensat și epilat, la vopsit părul, vă temeți că nu mai puteți chatui dracului de-acasă de pe canapea ronțăind și îmbuibându-vă, îndopându-vă, că tot asta faceți când mergeți ca orbii pe drum și vă izbiți cu căpățânile de stâlpi??? De asta vă temeți???

Potolez-vous, dracului! Așa-mi vine la gură să zic tot felul de nasoale despre nehaliți, îmbuibați, alintați, fomiști, râme neajutorate și țațe disperate care-și smulg părul din cap dar N-O VOI FACE! Vă spun însă următoarele, adormiților și leșinaților: dacă nu vreți să vă duceți la microcipat și la vaccinat ca oile, dați-vă câte zece palme peste bot și reveniți-vă naibii! Dacă știți că panica și isterizarea în sine sunt scopul acestei campanii masive de presă, de ce faceți EXACT ce se așteaptă de la voi???

Sunteți conștienți că se urmărește reducerea populației prin tot felul de metode, inclusiv recomandarea eutanasiei ca remediu al depresiei și, totuși, vă duceți ca oile la tăiere direct în depresie!

Știți că se urmărește vaccinarea obligatorie în masă dar voi mai aveți puțin și o să mergeți acolo benevol, scutindu-i să vă ia cu pistolul la cap și cătușe la mâini!

Știți că se urmărește îndoparea populației cu medicamente întru câștig (mi-au confirmat și unii medici pe care-i credeam de bună credință că e NORMAL ca sănătatea și medicina să fie o afacere și nu o chestiune de siguranță publică), știți asta și totuși faceți provizii de pastile și alte kkturi farmaceutice iar rafturile cu săpun rămân pline!!!

Băi ființe slabe! Au fost războaie, a fost foamete, au fost revolte populare înăbușite în sânge, au fost secete crâncene în timpul cărora nu creștea nici iarba rea dar oamenii au trăit, au făcut copii și au mers înainte, conștienți că nu poți plăti în viața asta cu mai mult de-o moarte! Una singură! Nu mă leg de cei care susțin că viața îi este dată omului ca să sufere și să aibă ocazia să se mântuiască dar vă amintesc tuturor: țara asta e plină de râuri cu apă dulce în care înoată pești, e plin de toate buruienile comestibile, inclusiv loboda și știrul! Bureți, curpeni, iepuri pe lanuri și prin codru des, plante medicinale, stupi sălbatici, păduri, cărbune… plouă de sus și încolțește pe lanuri sămânța de floarea soarelui uitată anul trecut, ies pătlăgelele singure pe sub garduri, e plină de fântâni țara…

Băi alintaților! Lăsați prostiile și vedeți-vă de treburile voastre normale: urmăriți-vă soțul/soția să aflați dacă nu vă înșeală, bârfiți-vă vecinii, copiii vecinilor, lăudați-vă cu țoalele de firmă, cu vacanțele voastre sau cu ce bazaconii mai fac plozii voștri! Fiți voi înșivă, fiți cum dracu’ erați luna trecută, sfădiți-vă cu diaspora și scuipați-vă guvernanții dar nu vă temeți de gripa coorului și nu vă isterizați ca niște muieri bete căzute pe șanț cu părul vâlvoi și poalele în cap pentru că nu vor întârzia să v-o tragă! Aveți nevoie de atât de puțin ca să puteți trăi.

Ia încercați să boicotați subiectul corona trei zile să văd dacă muriți!

Știu că m-am lungit prea tare, așa-s eu, latru mult. Dar cine-i perfect??? #Preluat #NataliaOnofrei ca bine zici 👏👏👏

Carmen Enache

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: