COVID-19 | DE CE NU APARE ROMÂNIA ÎN STATISTICILE MONDIALE?

28 feb.

ACTUALIZARE/16:10 (Beijing): Potrivit datelor prezentate de americanii de la Centers for Disease Control and Prevention USA, România apare pe „Locations with Confirmed COVID-19 CasesGlobal Map„. Până la o confirmare din partea opusă a lumii, păstrez rezerve cu privire la existența unui caz COVID-19 confirmat în mod judicios în România.

ACTUALIZARE/16:33 (Beijing): Pe de altă parte, primesc pe Facebook o informație cu caracter uluitor! România apărea în Franța cu un caz confirmat COVID-19 încă de la data de 25 februarie, în condițiile în care la București cazul a fost anunțat pe 26 februarie. Informația este prezentată de postul de radio FanceBleu, cu harta aferentă.

În condițiile în care românii se află sub teroare mediatică, autoritățile de la București trebuie să răspundă dacă în România este sau nu confirmat un caz COVID-19, câtă vreme la două zile de la anunțul făcut de guvernanți cazul din România nu apare în statisticile internaționale? (vezi tabelul general în text)

Datele oficiale prezentate zilnic în China, actualizate odată la câteva ore, nu menționează România între țările cu cazuri confirmate cu noul coronavirus COVID-19!

Cum se poate întâmpla asta câtă vreme în tabelul general apar toate țările cu cazuri confirmate, inclusiv cele care au un singur caz?

Evit să fac speculații, însă câtă vreme România nu apare în statisticile internaționale, avem două posibilități: fie cazul prezentat la București nu este COVID-19, fie Guvernul nu a informat OMS (ceea ce este puțin probabil).

În aceste condiții, care sunt criteriile pentru care, în România, un număr de „7.174 de persoane au fost izolate la domiciliu pentru a fi monitorizate pentru o perioada de 14 zile, așa cum prevăd toate protocoalele internaționale”, iar alte 99 sunt „în carantină în centre instituționalizate”*?

Pentru ce autoritățile de la București acutizează și exacerbează starea de panică și isteria generală?

* informații oferite în Buletinul informativ al Grupului de Comunicare Strategică, 27 februarie 2020, ora 16.00

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: