COVID-19 | Trăim un scenariu prost la care refuz să particip. AICI MĂ OPRESC!

28 feb.

Date fiind informațiile care vin să compromită total ideea de corectă și utilă informare, îi anunț pe cei care urmăresc cele pe care le scriu că refuz să intru în jocul demenței globalizate COVID-19.

Tot mai multe date vin să confirme că la nivel planetar sunt „forțe” care joacă pe mize umane, nu doar la nivelul speculațiilor. Având în mass media mecanisme de promovare a isteriei, „forțele” joacă pe mize ascunse, care exclud indivizii, viața, normalitatea.

Mă preocupă România în mod special și China în mod particular pentru că aici trăiesc. Dar, dacă s-a ajuns până acolo încât să descopăr că o realitate nu este confirmată decât de o singură parte, înseamnă că trăim într-un scenariu prost la care refuz să particip!

Cazul confirmat în România cu COVID-19 apare doar în statisticile occidentale, nu și în datele din Asia sau China.

Mai mult, cazul din România este anunțat la o zi după ce a fost inclus în statisticile din occident! Prin urmare, ca să parafrazez un președinte inconștient, A FOST NEVOIE CA SĂ AVEM UN CAZ COVID-19, CA SĂ FIE BINE CU ACEST GUVERN DEMIS!

La nivel diplomatic, România este parte din mecanismul stupid generator de panică și dezinformare pe toate direcțiile: spre România, spre românii din China (unde se aplică o informare/dezinformare parțial-selectivă), spre propriul personal! Pentru asta, România plătește zeci de mii de euro numai pentru salarii!

Suntem după ora 18:30 la Beijing, iar cazul din România nu este confirmat în statisticile oficiale. Ce să însemne asta, câtă vreme am argumente solide să cred în ceea ce face și comunică cei din China pe tema COVID-19, necum occidentul?

AICI MĂ OPRESC!

Voi continua să prezint exclusiv date oficiale din China. Celor cărora până în acest moment le-am promis sprijin îl voi acorda (astăzi este termenul limită), apoi tăcere!

Cei care se simt vizați în acest text să nu își facă iluzii că nu voi continua să le urmăresc acțiunile, iar la nevoie voi scrie, dacă vor continua să își ia având peste măsura bunului simț, uitând calul în spațiile rezidențiale plătite din bani publici.

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: