GUWERNERULUI ROMANIEI: „CE-ATI FACUT DOUA LUNI?”,NIMIC ,DOAR V-ATI BATUT JOC DE TARA!”

25 mart.

Probabil v-ați făcut planuri pentru anticipate, NEGÂNDIND, NECITIND și NEASCULTÂND o clipă informările care vă avertizau că se apropie „COVIDUL”! Probabil v-ați făcut socotelile mereu pe minus când este vorba de români, dar mereu pe plus când este despre străini, și v-a durut în cot de realitățile interne și internaționale! Probabil, probabil, probabil …

Cert este că timp de două luni, cât China a făcut eforturi URIAȘE pentru a lupta împotriva noului coronavirus COVID-19, NU AȚI FĂCUT NIMIC PENTRU A PREGĂTI ȚARA!

Cert este că, timp de două luni de zile, ați preferat să ascultați doar de diplomații isterici, abuzivi și agresivi, trimiși în misiuni în Asia, fără să vă consultați cu autoritățile chineze și să le cereți sprijin! Nu știu în alte țări din Asia, dar știu că în China AȚI FINANȚAT INUTIL CELULE DE CRIZĂ (!?), instrumentar și costumații antivirus, ați aprobat izolarea celor aflați în misiune, când nimeni nu era izolat în China! Asta în timp ce principalul finanțat se plimba liber și aproba listele de cumpărături, ca ultimul geambaș!

Cert este că, timp de două luni de zile, cât timp CHINA A CÂȘTIGAT VREME PENTRU CA ÎNTREAGA PLANETĂ SĂ SE PREGĂTEASCĂ pentru ceea ce putea să vină, ați preferat să jucați ruleta prostească electorală, iritând românii din țară, speculând masivă „diaspora”! Altfel spus, NU AȚI FĂCUT NIMIC!

De la mijlocul lunii ianuarie, până la mijloc de martie, nu ați ținut cont de niciunul dintre avertismentele primite pe cale oficială. Pe deoparte ați finanțat „celule de crize” la Beijing, iar pe de altă parte ați sfidat cu bună știință prognozele și realitatea, pierzând DOUĂ LUNI DE ZILE în care puteați pregăti țara, românii, sistemul sanitar, autoritățile locale în capul cărora acum aruncați noi responsabilități, dar mai ales mediul de afaceri!

China a cheltuit, în ultimele două luni, peste 100 DE MILIARDE USD numai pentru acțiunile de prevenție și control a epidemiei, fără sprijinul acordat companiilor din zona de producție!
Cât poate suporta bugetul României și … de unde?

China a temperat șocul social și economic prin măsuri ferme, credibile, transparente, prin intermediul cărora au fost limitate și sancționate dur SPECULA, COMERȚUL CU PRODUSE CONTRAFĂCUTE, SUPRA-ACHIZIȚIA DE PRODUSE CU FINALITATEA SPECULA!
De ce nu ați intervenit până acum?

China a verificat la sânge și continuă să verifice orice intrare din afara țării, pentru a nu genera IMPORT DE CAZURI.
Guvernul României nu doar că nu închide granițele, ci devine finanțator al companiilor de transport pentru a face IMPORT DE PROBLEME URIAȘE, greu de controlat!

Toate datele arată clar că răspândirea virusului în Europa atinge cu o viteză uluitoare cote alarmante chiar și pentru ceea ce a fost în China! Asta demonstrează că Europa nu este conștientă de iminența unui dezastru, că nu este capabilă să intervină în mod real în cazul unui dezastru.

Europa devine cel mai egoist model politic și social, iar Uniunea Europeană o structură incapabilă să își îndeplinească menirea de slogan: unitatea în diversitate!

Așteptați cu „nerăbdare” prima victimă a COVID-19 în România! Ce veți face când, Doamne ferește, veți avea zeci, sute, mii de morți?

Pentru ce nu cereți ajutor acolo de unde poate să vină?

De la testele cu acid nucleic, până la banalele măști medicale!

Ați fost în stare să trimiteți la Beijing, pentru obsesia unui bolnav de funcție, combinezoane anti-virus (râde lumea de voi!) pe care nu le-a purtat nimeni, dar nu sunteți capabili să asigurați necesarul de măști pe piața locală. Asta ca dovadă a seriozității cu care tratați absolut orice problemă!

În fața unei pandemii, NU SUNTEȚI GUVERNUL MULTINAȚIONALELOR, sunteți guvernul tuturor românilor, pe care trebuie să îi tratați responsabil și să îi determinați să acționeze responsabil. Cei din diaspora să rămână pe loc, cei din țară să se comporte decent, cu toții să intre în regulile impuse de situația specială!

Guvernul României, cât sunteți de capabil să duceți o stare de criză?

În condițiile în care prognozele arată o scădere abruptă pentru trimestrul II 2020 la nivelul UE, economia României se va prăbuși, fiind dependentă de țările lider ale Uniunii Europene care astăzi demonstrează cea mai urâtă formă de egoism și cel mai puternic semnal de destructura, necum de unitate!

Cât veți putea asigura funcționarea instituțiilor, câtă vreme intrările la buget vor ajunge la limita minimă, iar oamenii nu vor mai avea bani nici de pâine?

Guvernul României, cum veți ajuta companiile (mai ales pe cele de producție) să supraviețuiască? Tot prin împrumuturi externe copleșitoare pentru viitorul țării?

De pe ce poziții veți negocia cu FMI și BM, dacă deja România a acumulat numai în ultimele luni noi datorii de zeci de miliarde USD?

China a reușit să pună epidemia internă sub control și a trecut la etapa în care alocă sprijin consistent pentru bătăliile din Europa, Asia, Africa, demonstrând o forță de acțiune și solidaritate pe care Europa le tratează din postura elevului repetent!

Tristul și crudul adevăr este unul singur: ROMÂNIA ESTE MASĂ DE MANEVRĂ PENTRU ACȚUNILE DE MANIPULARE OCIIDENTALE! Acțiuni prin care, sub ambalajele și mesajele culturii multinaționalelor, a fost otrăvită realitatea și percepția față de Asia, față de China și Rusia în mod special. Altfel spus, România a fost intoxicată până când nu a mai fost în stare să discearnă CINE ESTE ADEVĂRATUL DUȘMAN! Vinovat principal pentru această situație este, în egală măsură, și mass media românești, la rândul lor vândute cauzelor străine, nicidecum aflate în serviciul românilor.

În aceste condiții, GUVERNULE DE LA BUCUREȘTI AGREAT DE OCCIDENT, ești pregătit să faci față unei catastrofe sociale?

Ești pregătit să faci față unui posibil DEZASTRU UMANITAR și MEDICAL?

CE AȚI FĂCUT DOUĂ LUNI? Nimic, doar v-ați bătut joc de țară!

http://dantomozei.ro

2 răspunsuri to “GUWERNERULUI ROMANIEI: „CE-ATI FACUT DOUA LUNI?”,NIMIC ,DOAR V-ATI BATUT JOC DE TARA!””

  1. Beta 25 martie 2020 la 4:33 pm #

    Daca erau capabili faceau ceva dar poate ca duc planul pana la capat pentru care au ajuns la guvernare si seful lor la al doilea mandat.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: