Coronavirus Australia: Ivermectina, medicamentul antiparazitar ucide COVID-19 în laborator!

4 apr.

O doză unică de medicament antiparazitar ar putea elimina, în esență, tot materialul genetic al virusului COVID-19 în 48 de ore, a arătat un studiu condus de australian.

S-a descoperit că un medicament anti-parazit disponibil în întreaga lume a omorât COVID-19 în laborator în 48 de ore.

Un studiu condus de Universitatea Monash a arătat că o singură doză de medicament Ivermectin ar putea opri creșterea virusului SARS-CoV-2 în cultura celulară.

„Am descoperit că chiar și o singură doză ar putea înlătura în esență tot ARN viral (înlăturat efectiv tot materialul genetic al virusului) cu 48 de ore și că, chiar și la 24 de ore, a existat o reducere semnificativă a acestuia”, a spus dr. Kylie Wagstaff al Institutului de Descoperire al Biomedicinei Monash. a spus vineri.

Deși nu se știe cum funcționează Ivermectina asupra virusului, medicamentul oprește probabil virusul care amortizează capacitatea celulelor gazdă de a-l elimina.

Următorul pas este ca oamenii de știință să determine doza corectă de om, pentru a se asigura că nivelul utilizat in vitro este sigur pentru oameni.

Medicamentul de actualitate Ivermectin utilizat pentru a trata boala de vierme.  Imagine: Universitatea din Sydney / Louise M Cooper

Medicamentul de actualitate Ivermectin utilizat pentru a trata boala de vierme. Imagine: Universitatea din Sydney / Louise M Cooper Sursa: Furnizat

„În perioadele în care avem o pandemie globală și nu există un tratament aprobat, dacă am avea un compus care era deja disponibil în întreaga lume, atunci acesta ar putea ajuta oamenii mai devreme”, a spus dr. Wagstaff.

„Realist va trece ceva timp înainte ca un vaccin să fie disponibil pe scară largă.” Înainte ca Ivermectina să poată fi utilizată pentru a combate coronavirusul, este nevoie de finanțare pentru a-l duce la teste pre-clinice și studii clinice.

Ivermectina este un medicament anti-parazit aprobat de FDA, de asemenea, dovedit a fi eficient in vitro împotriva virusurilor inclusiv HIV, dengue și gripă.

Studiul este lucrarea comună a Institutului de descoperire a Biomedicinei Monash și a Institutului de infecții și imunitate Peter Doherty.

Rezultatele studiului au fost publicate în Antiviral Research.

aici video:

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/coronavirus-australia-ivermectin-antiparasitic-drug-kills-covid19-in-lab/news-story/615c435e56aefc4b704f4fd890bd4c2c

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: