România a fost capturată de servicii și clanurile din justiție. Acum culegeți Roadele votului !!!

4 apr.

România a fost capturată de servicii și clanurile din justiție

 

Tot securitatea a trădat (inca din 1984) pentru interesele globaliștilor și a organizat lovitura de stat in România, la fel și acum tot securitatea  au pus stăpânire pe România și ne vând intereselor globaliștilor, slugi elitei satanice !!
România a fost capturată de serviciile secrete, de clanurile din justiție și de masoneria generalilor plagiatori și incompetenți din Poliție, plus la care se adaugă clanuri de mai mica anvergură și baroni locali, afirmă jurnalistul Ionuț Popescu, fost ministru de Finanțe în guvernul Tăriceanu.
În mâinile acestora se află adevărata putere, nicidecum în mâinile unora precum Iohannis sau Orban, pe care îi numește „oameni de paie”. Nici PSD nu deține vreo putere, contrar propagandiștilor cu ciuma roșie.
”Da, România este un stat capturat! Dar nu de corupții din PSD! Nu de primarul care cumpără 50 de băncuțe în loc de 5, pentru că de-acolo își trage și el comisionul; ăștia vor exista tot timpul și la toate partidele!
Să crezi că PSD, condus de o caricatură ca Ciolacu, mai deține vreo putere reală, înseamnă să nu înțelegi nimic… Nici măcar pe vremea lui Dragnea PSD nu mai deținea puterea; ca dovadă, Dragnea nu a reușit nici măcar să evite pușcăria pentru două procese ridicole și rizibile… România a fost capturată de servicii, de clanurile intangibile din justiție și de masoneria generalilor plagiatori și incompetenți din Poliție, plus mici alte confrerii locale, alcătuite din cele trei de mai sus la care se adaugă câte un baron local!
Acestea sunt centrele de putere care au capturat România, care au reușit să scoată în față oameni de paie, care acceptă orice ordin, ca Iohannis, Orban sau Predoiu și acum, practic, nu mai au nicio opoziție!
România este un studiu de caz foarte ciudat și demn de a fi studiat”, observă Ionuț Popescu într-o postare pe contul său de socializare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: