Au spânzurat România!

8 apr.

De zeci de ani, creează instituții inutile, funcții peste funcții, transformând statul într-o mașinărie perfectă pentru distrugerea națiunii române chiar în numele acesteia. Au făcut din Parlament una dintre găurile negre ale presupusului interes public, imposibil de controlat. S-au conectat prin interpuși la Bugetul statului pe care îl drenează încât nu mai sunt bani pentru un set de măști de protecție și nici conștientizarea lucrurilor elementare. S-au adaptat la o rezistență surdă în fața integrării europeane, ca veritabile slugi, îngenunchind Justiția, aducând România în situația de cotizant incapabil să cele mai simple programe. S-au pus electoral în slujba intereselor altor state, consumându-și mandatele pentru presupuse cauze comunitare de parcă UE ar fi o formă de constituire și nu un organism. Au adus în societate mesajele duble ale securismo-comunismului, aplicând toate metodele pe care le-au patentat părinții lor, familiile și neamurile lor.

Au creat recompense incredibile tuturor parveniților din comunism, facilitându-le trecerea de la un regim la altul, legitimând astfel sistemul concentraționar, de la un abuz controlat la unul absolut. Au transformat legile în metafore ale iresponsabilității și aleatorului, imposibil de conturat într-o precizare conform dreptății. Au creat un sistem al recompensei și recunoașterii reciproce, specific comunismului criminal, drept criteriu al meritocrației și valorii. S-au retras în Casa Poporului din care niciun ciclu electoral nu i-a scos încă, în sensul că sinistrele fețe sunt aceleași pe un carusel cu evidență blocat. Au anexat economia națională propriilor interese cu tupeul de purtători de cuvânt ai poporului. Și-au făcut loc în prima linie a tuturor domeniilor încât nimeni și nimic nu le mai poate cenzura abuzurile grotești.

În acest moment, România nu are reprezentanți reali, moral legitimi, ci niște inși care au reușit să facă din abuz însăși legea. Cu instituții care nu au în mare măsură integrat conceptul legalității și interesului public, contribuind la un consum bugetar paralizant, orice joc de-a starea de urgență nu poate rămâne nesancționat sever de realitate. Statul român este în fapt captiv, zeci de milioane de oameni fiind obligați să suporte „democrația originală”. Din diriguitor și administrator al banului public, statul român este o afacere a unor grupuri în continuă expansiune gangsterească, o povară pe umerii unui popor greu încercat.

Nu există încă un apărător concret, respectiv Opoziția politică, alta decât aceea parlamentară, moral inexistentă, aptă să pună capăt celor care în plinul prăpăd al pandemiei mondiale nu a făcut un pas în sensul eliminării subminării finanțelor publice.

 

IOAN VIERU/https://www.cotidianul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: