Gata, Zuckerman schimbă liniile în sistem!

14 apr.

În sfârșit, lucrurile par a reintra pe făgașul normal… Seria de dezvăluiri din ”Național” cu privire la nemulțumirile exprimate cât se poate de franc de către partea americană cu privire la ”nepăsarea” a importanți factori de decizie români și chiar șefi de servicii secrete ducând la conștientizarea necesității unor întâlniri ”face to face”. Unele în care să se lămurească toate neclaritățile din ultima vreme. Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, imediat după Sfintele Sărbători ale Paștelui vor avea loc mai multe întâlniri ”aplicate” între ambasadorul SUA la București și înalți demnitari ai statului român.

cap zuc 720x406 Gata, Zuckerman schimbă liniile în sistem!

Adrian Zuckerman joacă doar cu cărțile pe masă

Desigur, meritul major pentru perfectarea acestor întâlniri revenindu-i lui Adrian Zuckerman! Cel care a avut răbdarea de a aștepta ca ”prietenii români” să fie pregătiți pentru aceste întâlniri, dar în același timp susținând cu consecvență că trebuie să se joace strict ”cu toate cărțile pe masă”. O diferență majoră de strategie față de cea a predecesorului său… Hans Klemm fiind de altfel binecunoscut pentru ”combinațiile transpartinice ” făcute mai ales în ultima vreme a mandatului. Și mai mult pe persoană fizică, decât ca și reprezentant al Departamentului de Stat.

Ceea ce a și condus la ”iluzia” multora dintre ”tovarășii” lui Klemm de la vârful serviciilor noastre secrete, dar și a altor structuri că sunt ”intangibili”. Numai că Hans Klemm era ”cu ei în tabără”, astfel că deși au mai fost primite în trecut mesaje ”interne” ale Departamentului de Stat precum cel dezvăluit în ”lovitura” din 29 martie, de fiecare dată fostul ambasador era suspectat ”în tăcere” că ar fi avut grijă să ”mușamalizeze” sau să ”deturneze” conținutul ”deranjant” al acestora.

Însă Zuckerman joacă acum total ”la vedere”, astfel că există șanse reale ca parteneriatul strategic cu SUA să fie resetat chiar înainte de importantele mutări de trupe ce urmează să aibă loc chiar în acest an. Și, după cum susțin sursele noastre, aceste întâlniri individuale vor debuta mult mai curând decât se așteaptă unii… Dar mai ales cu cine nu se așteaptă nimeni! Astfel că se va vedea în cele din urmă și cine sunt adevărații vinovați în cauzele care îngrijorau tot mai mult Administrația Trump! Iar după ce se va afla cât de ”legendată” sau nu a fost și ”documentarea” unor ”vinovați de serviciu”, s-ar putea să asistăm la o schimbare de linii în sistem așa cum nu a mai fost de foarte multă vreme…De fapt, de prea multă vreme!

klemm secui szecklers 720x500 Gata, Zuckerman schimbă liniile în sistem!

Hans Klemm nu mai este ambasadorul SUA în România! Poate află și ”tabăra” sa din servicii…

Nu s-a lăsat ”împachetat”!

ambasada 720x390 Gata, Zuckerman schimbă liniile în sistem!

Ambasada SUA nu mai este chiar atât de ușor de ”împachetat informativ” după apelarea la ”sursele alternative”

Adrian Zuckerman și-a făcut temele bine, cu mult înainte de a veni la post în România. Ceea ce i-a luat total prin surprindere pe ”nemuritorii combinatori” din servicii, îngroziți de-a dreptul atunci când și-au dat seama că Zuckerman nu doar că refuză sprijinul lor operativ ”dezinteresat”, dar este și mai mult decât bine informat! În orice domeniu! Și din ”surse alternative”, asupra cărora ”frățiile” din servicii nu au nicio influență! Lucru demonstrat cu prisosință în ultimii ani, ceea ce poate l-a și făcut pe noul ambasador american să aibă atâtea încredere în ele! Iar cel mai bine s-a văzut acest lucru încă din momentul în care oamenii Departamentului de Stat au descins la București pentru a pregăti instalarea ”în liniște” a noului ambasador, șefii serviciilor secrete românești aflând de prezența acestora din … ”Național”! Iar pentru ca ”umilința” să fie și mai mare, oamenii ambasadorului au anunțat politicos, dar cât se poate de limpede că Adrian Zuckerman nu are nevoie nici de ”locațiile” lor secrete și ”traseele protejate” puse la dispoziție, și cu atât mai puțin de ”analizele informative”.

Iar de atunci Adrian Zuckerman s-a ținut de cuvânt, refuzând să fie ”împachetat informativ” de către serviciile secrete românești și implicit aliații vest-europeni ai unora dintre acestea. Ceea nu înseamnă însă nici pe departe că ”ambasadorul român al SUA la București” nu este al naibi de bine informat cu tot ceea ce mișcă nu doar în clasa politică, dar și în sistem…

Întâlnire șoc!

serviciile secrete 770x600 1 642x500 Gata, Zuckerman schimbă liniile în sistem!

Trebuie ”curățenie” în sistem înainte de masiva ”debarcare” a US Army în România din acest an

Iar pentru ca în sistem să se producă deja ”atacuri de panică”, prima întâlnire a ambasadorului Adrian Zuckerman va fi cu un interlocutor în capul căruia era să se spargă ”toate relele” principalei nemulțumiri americane! Dar uite că lucrurile se vor lămuri în doar câteva zile…Și dacă se va descoperi că la mijloc nu a fost decît o ”mascaradă operativă”- fie ea și una extrem de complexă- pentru a deturna atenția americanilor de la adevărații vinovați, atunci reacția Departamentului de Stat nu poate fi decât una singură. Și anume solicitarea schimbării ”liniilor” implicate din servicii, cele care se pare că nu au aflat încă despre plecarea de la post a democratului Hans Klemm…

https://www.national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.