Breaking news! Iohannis răstoarnă totul și dă ordin. Anunț pentru toți românii despre Paște !

15 apr.

Breaking news! Iohannis răstoarnă totul și dă ordin. Anunț pentru toți românii despre Paște

România se pregătește să sărbătorească Paștele, iar deplasarea credincioșilor la Biserică a creat un adevărat scandal în spațiul public. Pandemia de coronavirus a lovit crunt țara noastră, care se află în stare de urgență, iar românii sunt obligați să stea mai tot timpul în casă.

În acest context extrem de periculos, ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat o mică relaxare în Săptămâna Mare. Nu toată lumea a fost de acord în contextul pandemiei de coronavirus, iar Guvernul a fost aspru criticat pentru faptul că îi lasă pe români să meargă la Biserică în zilele premergătoare Sărbătorilor Pascale.

Iohannis, mesaj de ultimă oră înaintea Paștelor

Președintele Klaus iohannis anunțase chiar ieri că trebuie să stăm în case din cauza COVID-19. Acum, după ieșirea lui Marcel Vela, șeful statului a venit cu precizări de ultimă oră. „Din păcate, nu avem niciun motiv de relaxare. Avem peste 7200 de persoane infectate. e ieri până azi avem 20 de persoane care au murit și 340 de persoane în plus infectate cu coronavirus. Nici vorbă de relaxare.

Ce am spus ieri și poate încă nu a ajuns foarte limpede la toată lumea. Cuvântul de ordine este stați acasă. Este regretabil să observăm că de multe ori cele mai bune intenții crează mari complicații. Se întâmplă și cu un așa zis acord între MAI și Biserica Ortodoxă. Nu s-a înțeles foarte bine ce este acolo. Nu e cazul să ne relaxăm. Explicațiile au fost prea optimiste.

Voi solicita premierului și ministrului să evină asupra acordului. Să găsească dacă vor o formulă asupra principiului stați acasă. Indiferent ce vă spun unii și alții eu vă spun ce vă spun medici și experții. Stați acasă, altfel după sărbători vom avea înmormântări „, a spus Johannis.

https://www.capital.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: