Adecvarea PSD la înmormântările atât de dragi lui Johannis!

17 apr.

Prin urmare, și Parlamentul României s-a subordonat președintelui Iohannis! Prin parlament țin să evidențiez în mod special PSD-ul lui Ciolacu, pentru că dacă partidul avea o altă atitudine decât a lui Ciolacu, în mod cert situația era alta.

Pe românește, PSD a făcut în scăldătoare cinci articole care nu schimbă cu absolut nimic direcția impusă de Iohannis. O direcție în care drepturile și libertățile românilor sunt grav încălcate! Dar, exact ca în rapoartele MCV, trezesc îngrijoarea PSD! PSD a ajuns râsul curcilor bete politice!

Interesat să îngroape PNL și odată cu el pe macabrul președinte Iohannis, PSD joacă în interes propriu, dar împotriva românilor. Astfel, PSD speră ca îngropând PNL va atrage simpatia românilor!

Simpatia cui tâmpiților? A celor pe care îi îngropați, odată cu PNL?

PNL îngroapă țara, iar odată cu ea românii în datorii, disperare și … înmormântările atât de dragi lui Iohannis!

DICTATURĂ! | Iohannis a decretat suspendarea dreptului la viață intimă, la proprietate privată și dreptul la domiciliu!

Care sunt aberațiile lui Iohannis-PNL, prin care „începând cu data de 15 aprilie 2020, se prelungește cu 30 de zile starea de urgență pe întreg teritoriul Românie”?

Pe scurt, „pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi şi libertăți: libera circulație; dreptul la viață intimă, familială și privată; inviolabilitatea domiciliului; dreptul la învățătură; libertatea întrunirilor; dreptul la grevă; dreptul de proprietate privată; libertatea economică”. Vezi textul integral AICI

Cum a răspuns PSD și prin el Parlamentul României?

Cu o retorică de absolut doi lei, prin care „se încuviințează măsura prelungirii strării de urgență pe teritoriul României, pentru o perioadă de 30 de zile, instituită de președintele României”, dar … ȘI AICI ESTE MITOCĂNIA PARLAMENTARĂ, la articolele 2-5, sunt instroduse trimiteri la legi organice și Constituție! Vezi hotărârea Parlamentului AICI

Întrebare pentru PSD: CÂND A RESPECTAT IOHANNIS ȘI PNL, Constituția și legile României?

Pentru a doua oară în 24 de ore, neghiobule?

În aceste condiții, în Joia Verde din Săptămâna Patimilor lui Cristos, Parlamentul României a mai vândut și el odată românii, prin votul celor 404 senatori și deputați care au votat pentru încă 30 de zile de arest la domiciliu.
Alături de aceștia au mai votat împotrivă 29 de senatori și deputați, 5 s-au abținut, iar un senator sau deputat (!?) a fost nehotărât … nu a votat nici așa, nici așa!

Faptul că PSD și-a impus punctul de vedere și anume că vor fi solicitate rapoarte, controloale și verificări, după starea de urgență, nu face decât să arate ipocrizia, jocul ridicol și complicitatea la crimă!

Să-i omoare, să fure, să vândă, să tranzacționeze mii de români pe plantațiile din Germania, Franța, Italia, Marea Britanie etc., că o să verificăm după, la sânge … amenință PSD-ul lui Ciolacu!

Cu ce drept ridici tonul, neghiobule!

Altfel spus, PSD semnalează riscul infracțional la nivel de stat, dar permite această stare de fapt. De ce? Pentru că mizeria și hoția este transpartinică!

Cu atât mai ridicol este jocul politic la București cu cât după modificările lipsite de acțiune impuse de PSD, inadecvatul președinte Iohannis a ieșit DE ÎNDATĂ să reîncălzească ciorba electorală și să repună pe tapet „majoritatea parlamentară lipsită de orice legitimitate” care votează populist. Adică, PSD!

Incapabil să facă ceea ce trebuie, PSD are ceea ce caută: circ pe spatele poporului tot mai afectat de măsurile aberante ale guvernului Iohannis-PNL, aberații la care PSD este complice și autor moral, dacă nu direct beneficiar!

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: