Rasismul minoritarului rupe maxilare!

23 apr.

După câțiva pumni în gură dați unui român, firește de dragul legii, milițienii guvernului Iohannis-PNL au trecut la mai multă culoare, dând iama în cartierele de țigani. De ce? Din greșală … Dar, cine nu greșește pe timp de stare de urgență? Cine nu ia bătaie sau măcar o amendă, de la guvernul incapabil să se trezească la realitate? Firește, „cei care nu respectă legea” … se grăbesc dedicații cauzei să cauționeze abuzurile actualei guvernări.

Pentru cine mai are mintea în ordine, este clar că România nu este condusă de guvernul de la București, ci de distopia plantată la Cotroceni, bine cablată la interesele aliaților „strategici”. Estropiatul cu apucături de vătaf de joasă speță, a cerut să fie ordine în țară, iar sclaveții din noua miliție (aici îngămădesc fără milă poliția, jandarmeria, forțele speciale de intervenție și armata) se execută fără discernământ!

În democrație, ordinul poate fi discutat și refuzat dacă este abuziv, aberant și împotriva oricăror logici.

Noua miliție, lăsată pe mâna unui analfabet funcțional, care și-a luat un bătăuș șef de cabinet, se conduce după formula: „La violență trebuie răspuns cu violență?” (Berbeceanu dixit)

Ce nu înțelege decrepitul intelectual Berbeceanu și nici ministrul acordeonist este că intervenția în forță acolo unde nu este cazul generează reacția de care noua miliție are nevoie pentru a justifica acțiunile brutale, acoperite de ordonanțele militare ilegale.

Mai simplu și pe înțelesul milițienilor, dacă voi provocați și agresați, pentru ce vă mirați că apar tot mai multe focare de violență?

Suntem în situația în care guvernul Iohannis-PNL a trecut la un nou nivel în impunerea dictaturii: exploatarea sentimentelor și resentimentelor rasiste și xenofobe. Miliția a primit liber la rupt oase, în numele COVID-19, în aplauzele susținătorilor brusc reactivați.

Bătaia aplicată țiganilor este linia de demarcație trimisă ca atenționare tuturor locuitorilor României. Pentru că țiganii noștri sunt români, nu altceva. Iar dacă soluția tuturor problemelor a fost redusă la binomul amendă-bătaie, deja România respiră în dictatură!

Ordonanțele lui Iohannis, aprobate de Parlament (PSD, PNL, USR-PLUS, UDMR, PRO-RO, minorități) dau dreptul milițienilor să îți intre în casă și să te separe de familie și la nevoie să te snopească în numele COVID-19!

Nimic nu este mai periculoasă decât o conducere a unei minorități frustrate, dezinteresate de majoritate și incapabilă să înțeleagă realitatea obiectivă. Și cine poate să spună că pe Iohannis și PNL îi interesează cele nu se știe câte milioane de români, fie ei țigani, unguri, evrei și pe alocuri șași?

După ce 30 de ani au fost educate în mentalitate infracțională generații de tineri, Iohannis are impresia că poate educa cu bâta. Iată ce înseamnă să gândești în limite unui minoritar blocat în scrășnitul maxilarelor chiar și atunci când … râde.

În mod evident, pentru actuala situație generală socială nu se face vinovat doar PNL, însă pentru exacerbarea și acutizarea tensiunilor sociale, a sărăciei, corupției și problemelor, este vinovat de și ar trebui condamnat la moarte electorală!

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: