FAKE NEWS LANSAT DE LA COTROCENI!

29 apr.

Iohannis declaratie poza - NewsMaker

Declarația de presă susținută de Președintele României, domnul ...

Iohannis „Într-o provincie s-a deschis experimental școala și experimentul nu a decurs foarte bine” Nu sunt școli deschise experimental în Franța. Nu sunt infectați în școli nici profesori și nici elevi

Aceștia sunt indivizii care au lansat Fake News-uri grosolane – după ce tot ei au închis site-uri pentru Fake News. Vă dați seama ce caracter au acești oameni?

Libertatea. Marți, 28 aprilie 2020, 14:52

Așadar, nu sunt deschise școlile în Franța. Repet: Informațiile sunt false.

Tătaru Fake News „Am vorbit chiar sâmbătă în Franța, care a redeschis parțial școlile, și au apărut deja cazuri de infectare și în rândul copiilor, și în cel al cadrelor didactice. Primele semne după redeschidere nu sunt încurajatoare“, a declarat duminică într-un interviu pentru Libertatea ministrul Sănătății Nelu Tătaru.

O zi mai târziu, șeful statului Klaus Iohannis a anunțat că grădințele, școlile și universitățile nu se vor mai deschide în acest an și că învățarea se va face online.

Printre argumentele invocate de șeful statului a fost că în Franța o parte dintre școli s-au redeschis experimental, iar asta a dus la infectări în rândul elevilor și cadrelor didactice.

Iohannis Fake News „Am dorit și să aflăm ce se întâmplă acolo unde experimental s-au deschis școlile. Avem un exemplu din Franța, unde într-o provincie s-a deschis experimental școala și experimentul nu a decurs foarte bine. După puține zile, zeci de elevi au fost testați pozitiv și mai mulți dascăli au ajuns, în doar câteva zile, la terapie intensivă. Deci, lucrurile nu sunt absolut deloc simple. Președintele Klaus Iohannis, București, 27 aprilie

Iohannis: elevi testați pozitivi, dascăli ajunși la terapie intensivă

Autoritățile din Paris: ”Informațiile sunt false” În Franța, unitățile de învățământ SUNT ÎNCHISE și vor fi deschise abia din 11 mai.

Singurii copii care au mers la școală – dar nicidecum experimental – sunt ai personalului din linia I – medici, polițiști, pompieri sau jandarmi – care n-a avut cu cine să-i lase acasă. Este vorba de 30.000 de copii din 13 milioane, adică sub 1%, a declarat pentru Libertatea responsabila biroului de presă al Ministerului Educației din Franța, Agnès Longueville.

Redăm mai jos dialogul dintre reporterul Libertatea, Oana Moisil, aflată la Paris, și Agnès Longueville:

-Este adevărat că unele dintre școlile din Franța au fost redeschise ?

-Sunt informații false. În Franța n-a fost deschisă nicio școală ca experiment. Singurele deschise sunt pentru copiii personalului didactic și ai personalului indispensabil securității interioare. Școlile, așa cum a spus președintele Franței, se vor deschide pe 11 mai. Așadar, nu sunt deschise școlile în Franța. Repet: Informațiile sunt false. E doar în cazuri excepționale: din 13 milioane de elevi se aplică pentru 30.000 de elevi.

Agnès Longueville, reprezentant al Ministerului Educației din Franța: Ministerul Educației din Franța:

Niciun caz de COVID-19 în școli

-În școlile deschise deja e câte un profesor pe școală, sunt mai mulți?

-Pot fi mai mulți, în funcție de câți elevi sunt, dar nu mai mult de 10 într-o sală de clasă. Pe lângă profesori, sunt și animatori (n.r. personal auxiliar care se ocupă de organizarea de activități extrașcolare).

-Aveți cazuri de persoane infectate în aceste școli? -Nu avem niciun caz de Covid-19. Nici printre copii, nici

-Cum se iau măsuri de protecție în aceste școli?

-Atât copiii, cât și profesorii respectă măsurile de distanțare socială. Copiii sunt îndrumați să se spele constant pe mâini, să stea la o anumită distanță, să poarte măști. Dascăl:

„N-am auzit de niciun experiment sau de elevi/profesori infectați“

Contactată de Libertatea, o profesoară româncă stabilită în Lyon, Franța, spune că nu a auzit de niciun experiment cu școli deschise într-o anumită regiune a Franței și nici de cazuri de infectări.

Școlile sunt închise pentru toți elevii din Franța.

Nu am auzit de niciun experiment ca cel la care face referire președintele Iohannis și nici de elevi sau profesori infectați.

Profesoară stabilită în Franța: Profesoara confirmă ceea ce a spus și Ministerul Educației de la Paris, că doar câteva școli sunt deschise pentru copiii personalului din linia I.

„Sunt copii ai căror părinți lucrează în domeniul medical, în forțele de ordine. Dar nu se desfășoară ore. Profesorii vin voluntar să-i supravegheze“, a explicat profesoara.

Iohannis declaratie poza - NewsMaker

Ministerul Educației din Franța contrazice datele lui Klaus Iohannis, folosite pentru nedeschiderea școlilor:

„Nu sunt cazuri de infectări în școli” Agnès Longueville, responsabila biroului de presă al Ministerului Educației din Franța, susține că n-a avut loc niciun experiment în școlile din Franța, că în ele au rămas doar copiii personalului medical din linia I și că ”Nu avem niciun caz de Covid-19. Nici printre copii, nici printre persoanele care se ocupă de ei”.

Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV. Ministerul Educației din Franța contrazice datele lui Klaus Iohannis, folosite pentru nedeschiderea școlilor: „Nu sunt cazuri de infectări în școli”

(FLUIERUL)

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: