1 MAI MUNCITORESC!

1 mai

16 răspunsuri sa “1 MAI MUNCITORESC!”

  • octavpelin 2 mai 2020 la 11:08 am #

   FLORIN,CIPRIAN PORUMBESCU A FOST LIBERAL,EL A COMPUS CATECYL 1 MAI.DIN PNL,S-AU DESPRINS:PSDMR,PSDR,PARTIDUL MUNCII.ISTORIA PNL INTERBELICA SI POSTBELICA ESTE PRESARATA DE FACTIUNILE DIN PARDIDUL LIBERAL AL BRATIENILOR SI DUPA DECECEMBRIE 1990,AU EXISTAT 12 ARIRPI ALE PNL,TRIST DAR ADEVARAT!

   Apreciază

   • Florin 2 mai 2020 la 12:00 pm #

    Octav, PNL a făcut și alte greșeli, multe. A fost în guvernul Ilici, .. Fiindcă ești interesat de istorie, cu permisiunea ta, îți mai ofer două linkuri, ceva mai târziu, în legătură cu istoria stângii deși, poate nu pe gustul tău.

    Apreciază

    • octavpelin 2 mai 2020 la 12:08 pm #

     FLORIN,MA BUCUR ,MULTUMESC,DAR SUNT LIBERAL DIN STRABUNI,ASA CA MDACA NU AGREEZ ACESTI PSEUDO-LIBERALI SECURISTI A LUI JOHANNIS ,NU INSEAMNA CA NU SUNT LIBERAL,MEMBRU REFONDATOR PE TARA DUPA DECEMBRIE 1989 …DECALOGUL LUPTATORULUI LIBERAL EU CRED CA IL STII,DAR ALINUTZA VASLUIANCA NU IL STIE AM INTREBAT-O SI MI-A RASPUNS CA NU-L STIE.IL PUBLICASEM IN LIBERALUL SI VIITORUL IN 1990!

     Apreciat de 1 persoană

    • Florin 2 mai 2020 la 12:30 pm #

     Octav, mi-e greu să-ți dau linkurile de pe telefon.
     În ce te poate, toate bune și frumoase. Numai că, afirmațiile tale nu prea se susțin de postările favorabile psd, de reproducerile Sputnik și altele asemănătoare.

     Apreciază

    • octavpelin 2 mai 2020 la 12:51 pm #

     FLORIN,SUNT IN POLITICA DIN 1990,IN SENATUL PNL SI DELEGATIA PNL,DACA VEDEAM CA SE ABATE DE LA DOCTRINA LIBERALA CEA MAI VECHE DIN EUROPA SI CEL MAI VECHI PARTID LIBERAL SI DE LA DOCTRINA ECONOMICA A LIBERALISMULUI ROMANESC,PUTEAM SA CRITICAM,ACEASTA ERA DEMOCRATIA LIBERALA ,IAR FSN ,FDSN,PDSR,PD(FSN),PLD,PDL,ERAU STANGA AFILIATA LA INTERNATIONALA SOCIALISTA TREI SI UN TRANDAFIR. PNL A FOST INSCRIS IN INTERNATIONALA LIBERALA IN 1988,LA FEL CA SI PNT-CD.DUPA ’90 A INCEPUT INFILTRAREA SECURISTILOR IN PARTIDELE ISTORICE,DISPARAND PNT-CD. PNL ISTORIC AL BRATIENILOR ESTE SUSPENDAT,IAR ACTUALUL PNLP ESTE FORMAT DIN PNLP LUI CRIN ANTONESCU)FOST PAC),GEORGE FRUNZAVERDE SI PDL-UL LUI BASESCU,IAR SIGLA ESTE ALTA.MI-AI ADUS AMINTE CA AM CUNOSCUT ADEVARATII SI AUTENTICII LIBERALI CARE CA IN PERIOADA INTERBELICA DISCUTAU CU TOATE PARTIDELE INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA,PENTRU INTERESUL ROMANIEI SI DEZVOLTAREA CAPITALULUI ROMANESC IN ECONOMIA ROMANIEI.CORPORATIILE STRAINE ERAU PUSE LA PUNCT.DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA PE INAINTASII MEI!

     Apreciază

    • Florin 2 mai 2020 la 2:00 pm #

     Tot n-ai explicat distribuirea Sputnik și susținerea psd. Apropo, psd este în IS abia pe la 2010 când au înghițit PSDR.

     Apreciază

    • octavpelin 3 mai 2020 la 11:39 am #

     FLORIN,CARE ESTE PROBLEMA TA CU SPUTNIK,NU INTELEGI CA ROMANIA ESTE SUB SFERA DE INFLUENTA A RUSIEI.APROPO,PUNE MANA PE CARTE :PSDR CUNESCU A FUZIONAT CU PDSR IN 2000.
     VAD CA TU ESTI PSIHOPAT ,MIE PUTIN IMI PASA CE AGENTII FOLOSESTI ,CNN,HOTNEWS ,GLOBALISTE DE A LUI SOROS COLABORATOR AL NAZISTILOR CARE A LUAT AVERILE EVREILOR DIN LAGARELE DE EXTERMINARE. PANA NU ITI REVI TE ROG SA NU-MI MAI RASPUNZI,CATELULE BASISTO-JOHANNIST.CITESTE ISTORIA RUSIEI TARISTE SI BIOGRAFIA MARILOR IMPARATI DE ORIGINE GERMANA NU SASEASCA,SLUGILE TEUTONILOR CORCITURI DIN ORIENTUL MIJLOCIU.PANA ATUNCI …TE MANANCA LUCOVIDUL 19 SI WUHANNIS!DUMNEZEU SA TE IERTE!

     Apreciază

    • Florin 3 mai 2020 la 11:43 am #

     Dacă nu înțelegi, continuă reproducerile Sputnik și laudă-ți patriotismul.

     Apreciază

    • octavpelin 3 mai 2020 la 12:00 pm #

     FLORIN ITI STIU NUMELE SI PRENUMELE ,ESTI ACTIVIT BOLSEVIC FARA DRAGOSTE DE PATRIE SI NU ESTI NATIONALIST ,ESTI UN TERCHEA BERCHEA,DUMNEZEU SA TE IERTE!

     Apreciază

    • octavpelin 3 mai 2020 la 12:05 pm #

     CHIAR CA FACI PARTE SI ESTI NASCUT PE LISTA NEAGRA ,A NOMENKLATURISTILOR PCR,NU MA INTERESEAZA CELE DOUA LINKURI ,TU CARE AI PROFITAT CA URMAS DE NOMENCLTURIST PCR PE TIMPUL REGIMULUI TOTALITAR CEAUSESCU ,PRIN GOSPODARIILE DE PARTID CONDUSE DE SECURITATE! DUMNEZEU SA TE IERTE CA NU STI CE VORBESTI! „CIOCU’MIC”!

     Apreciază

    • Florin 3 mai 2020 la 11:49 am #

     De fapt, întrebarea este „Ce ai TU cu Sputnik?”, ce ai comun.

     Apreciază

    • octavpelin 3 mai 2020 la 12:01 pm #

     AI FOST UN PUI DE NOMENCLATURIST PCR,SI ITI PLACE TATUCU!

     Apreciază

    • Florin 3 mai 2020 la 12:04 pm #

     Eu n-am legături Sputnik. De fapt, este ceva rușinos pentru oricare român, mai ales pentru unul ce se declară patriot.

     Apreciază

    • octavpelin 3 mai 2020 la 12:08 pm #

     DAR TE-AM INTREBAT EU CEVA DE SPUTNIK?,TE-AM INTREBAT CA ESTI UN SOROSIST PUPINCURIST BASISTO-JOHANNIST CARE SE BUCURA DE PRIVILEGIILE REGIMURILOR STATULUI MAFIOT BASESCU SI NAZIST JOHANNIS!,DUMNEZEU SA TE IERTE!

     Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: