Întrebare din Franța: „Despre ce vorbește președintele României?”

1 mai

Iohannis a ajuns principalul generator de FAKE NEWS al Europei!

Franța, Italia, Ungaria, cine mai urmează? Sunt țări care tranșant reclamă faptul că președintele României lansează neadevăruri la nivel oficial pentru a justifica măsurile restrictive draconice împuse sub scuza pandmiei COVID-19!

Publicația franceză Libération scrie că „pentru a justifica menținerea școlilor închise, președintele României a declarat că ‘o școală a fost deschisă experimental’ în Franța, ‘și că experimentul nu a decurs foarte bine”, liderul de la București fiind într-o gravă confuzie.

Mai mult, Libération accentuează insistența președintelui Iohannis de a promova eroarea, subliniind că „după câteva zile, zeci de elevi au fost testați pozitivi și mai mulți profesori au ajuns la terapie intensivă în câteva zile!!!

Din disperare politică, Iohannis declanșează conflicte diplomatice!

În fața acestor afirmații, publicația franceză întreabă: „Despre ce vorbește președintele României?”, după ce în urma investigațiilor făcute nu a găsit nicio mențiune despre o astfel de experiență în Franța. Mai mult, Ministerul francez al Educației neagă oficial declarațiile lui Iohannis: „Nici o școală nu a fost redeschisă în mod experimental„.

Mergând pe urma informațiilor prezentate de Iohannis, Libération a descoperit că studiul la care a făcut referire, „contrar celor înțelese de președintele României în declarația sa din 27 aprilie”, campanie de testare a avut loc între 30 martie și 4 aprilie. Prin urmare, sub nicio formă în ultimele zile din luna aprilie, acum a afirma Iohannis.

Tătucul nu vede moartea din lagărul România!

Mai mult, epidemiologul francez care a condus studiul a explicat că a fost vizată epidemia care a avut loc în februarie, pentru a depista posibile infecții anterioare în rândul elevilor de liceu, profesorilor și personalului. Rezultatele au arătat că 41% dintre cei testat au fost infectați, iar rata de transmisie a fost de 11%.

Nimic despre cazuri grave sau despre profesori la terapie intensivă, așa cum a declarat președintele Iohannis. Cum nimic nu are legătură cu situația prezentă din Franța, așa cum încearcă să acrediteze Iohannis, pentru justifica menținerea măsurilor de restricție din România.

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: