Când romanii sint de acord cu textul de mai jos si mai sint si medici!

3 mai

Scoala Gimnaziala 'Mihail Sadoveanu' VasluiScoala Gimnaziala 'Mihail Sadoveanu' Vaslui

 

…eu m-am linistit de ieri de cand l-am citit. Dragi prieteni nu mai luptati impotriva vaccinarii chiar si ciparii obligatorii…nu luptati impotriva experimentelor diabolice făcute de marile companii farmaceutice pe poporul român …majoritatea indivizilor nu au nevoie de libertate . Sinteti o minoritate și e pierdere de timp să va gândiți la binele tuturor. Aveți grijă numai de voi. Restul românilor merita să fie vaccinati obligatoriu si sper să aibă cât mai multe reactii adverse. Și să înceapă vaccinarea cu medicii . Mie nu- mi pasa daca mor azi sau mâine. Sper să mi se întâmple cât repede sa nu mai vad lașitatea din lumea medicala in fața problemei coronavirus ului. Nu aveți de ce sa schimbati societatea românească.
Lăsați asa căci românului se pare că ii place dictatura si cum ii sint încălcate toate drepturile. „Cetățenii unei tari se împart in mai multe categorii:
1. Ai unei tari in care au foarte mare încredere in conducere. De exemplu cei din țările nordice. Acolo nu sunt necesare măsuri restrictive sau amenzi pentru ca cetățenii respecta recomandările conducerii pur și simplu.
2. Ai unei tari in care sunt speriați de conducere. Gen China. Acolo nu e nevoie de prea multa munca in a face cetățenii sa respecte deciziile conducerii.
3. Ai unei tari in care libertatea cetățenilor are o istorie lunga. Gen țările occidentale. Fără amenzi și măsuri restrictive instituite târziu, s-a văzut unde s-a ajuns in Italia, Spania, UK, etc.
4. Tari unde cetățenii nu au nici încredere, nici frica, ci doar o mare durere in fund de toate. Gen România. Aici nu era alta soluție decât declarații, restricții și amenzi.”
Denisa Gavrila

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: