Ce obiective urmărește Pentagonul prin finanțarea unei rețele de laboratoare militare biologice secrete din țările de la granița cu Rusia?

3 mai

Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, în spațiul post-sovietic funcționează 65 de laboratoare secrete americane: 15 în Ucraina, 12 în Armenia, 15 în Georgia, 4 în Kazahstan.
În Statele Unite, o astfel de activitate este interzisă . În consecință, Pentagonul , este angajat în activități #ilegale . Scopul este crearea armelor biologice îndreptate împotriva popoarelor de pe teritoriul fostei URSS .

Tatiana Politanschi


Tradus de mine cu google

Popoarele din Armenia, Georgia, Ucraina și Kazahstan – „Biomaterial pentru Pentagon”

În rețeaua de laboratoare biologice ale Pentagonului în apropiere de granița rusă și despre faptul daca aceste obiecte coronavirus pandemice Covid-19 corespondent EADaily a pus la îndoială Centrul de Director General Informații Politice Alexei Mukhin .

Ce obiective urmărește Pentagonul prin finanțarea unei rețele de laboratoare bio închise din țările de la granița cu Rusia?

Potrivit Ministerului Apărării din Rusia, în spațiul post-sovietic funcționează 65 de laboratoare secrete americane: 15 în Ucraina, 12 în Armenia, 15 în Georgia, 4 în Kazahstan. În Statele Unite, o astfel de activitate este interzisă . În consecință, Pentagonul, în propriile legi, este angajat în activități ilegale (în spirit, nu în scrisoare). Scopul este crearea armelor biologice îndreptate împotriva popoarelor care au locuit pe teritoriul URSS. Din fericire, materialul biologic este „la îndemână”.

În opinia dumneavoastră, există o legătură între activitatea acestor instalații și focarul pandemiei COVID-19?

Conexiunile detectate nu au fost încă rezolvate, mai ales că Statele Unite încearcă să convingă comunitatea mondială că virusul nu este de laborator. Cred că experții își vor da seama în curând dacă nu și-au dat seama deja.

Infecția ostilă a țărilor cu intenția de a provoca daune la diferite niveluri este realitatea zilelor noastre. Deci, trebuie acordată o atenție specială laboratoarelor biologice de pe teritoriul republicilor fostei URSS aparținând SUA, Marii Britanii și alte țări. De asemenea, este necesar să se creeze un grup internațional cu adevărat independent, care să investigheze apariția și distribuția Covid-19 și analogele sale. Această activitate a statelor, inclusiv a Statelor Unite, trebuie pusă sub control internațional real, deoarece vorbim despre supraviețuirea civilizației umane.

Ce măsuri ar trebui să ia Rusia pentru a obține informații fiabile despre obiectivele și activitatea curentă a acestor facilități?

Rusia ar trebui să stabilească condiția cooperării cu țările în care se află bio-laboratoarele Pentagon, făcând publice activitățile și caracteristicile de lucru ale acestora. În caz de dorință de a face acest lucru, este necesar să impune sancțiuni severe – până la îndeplinirea condițiilor.

https://eadaily.com/ru/news/2020/05/01/narody-armenii-gruzii-ukrainy-i-kazahstana-biomaterial-dlya-pentagona?fbclid=IwAR2XpIoqaQygaJtqA51J-fWbhkYEoX1w11PHX3vAWhPg0-7wyXxJx-hkyv4

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: