LAGARELE FEMA / AVEM UN COSCIUG PENTRU TINE DACA NU NE ASCULTI!

5 mai

 

In primul video de mai jos veti vedea un TIR cu simbolurile masonice ale NWO care transporta cosciuge de plastic pentru laragele FEMA. TIR-ul a fost surprins in Wisconsin in data de 21 septembrie 2012 pe soseaua interstatala 90/94 intre Osseo si Hixton.

Lagarele FEMA sant campuri de concentrare in care vor fi deportati cei care nu vor fi de acord cu sistemul. Se gasesc in SUA dar se pare ca sant pregatite peste tot in lume, ascunse decamdata de ochii publicului. Este incredibil cum transporta sub ochii nostrii orbi inclusiv cosciuge ieftine si macabre in care vor fi puse trupurile mutilate ale celor care se vor razvrati impotriva NWO. FEMA este un fel de protectie civila, dar in momentul in care va avea puterea care ii va fi cedata de catre presedintele tarii, ea poate sa faca orice. Anuleaza constitutia, desparte familii, ia cetateni ca sa ii pazeasca  fara nici un proces sau drepturi. in fine…are puteri depline.

Campurile de concenttrare ale FEMA, dar si cele din tarile europene, sunt cele ramase de pr vremea raboaielor. Ele sunt mentinute active peste tot in lume cu numele de baze militare in care accesul este strict oprit. Sunt pregatite sa intre in operativitate in orice clipa si sunt utilate cu absolut tot ceea ce are nevoie un lagar. Sali de mese, curti interioare, camere de dormit, camere de interogatoriu, cabinete medicale, cosciuge si multe alte dependinte. Intra in vigoare cand se declara o stare critica, razboi, o calamitate sau o pandemie.

Transporturile de diferite bunuri catre bazele FEMA sunt facute de camioane speciale. Camionagii au  permise de libera trecere speciale pentru a nu putea fi expusi nici unui control. Traseul lor este mereu ales cu grija pentru ca publicul curios sa nu le vada.  Inca de anul trecut, 2012, oamenii din intreaga lume au inceput sa se intrebe care este scopul acestor institutii despre care statul nu spune o vorba. Ziaristi si oameni liberi si-au expus viata si libertatea, intrand clandestin ca sa cerceteze misterele din aceste lagare.

In Romania, singura televiziune care a avut curajul sa vorbeasca de ceea ce ar putea sa fie cu adevarat aceste campuri FEMA, este OTV.  Sunt convinsa ca Dan Diaconescu si televiziunea lui nu vor dura prea mult. Pe de o parte va fi sistemul cel care ii va baga pumnul in gura. Pe de alta parte, cei care vor contribui cel mai mult la distrugerea celui  care are curajul sa spuna ceva ce omul de rand nu intelege, va fi insasi populatia. Da, acesti tampiti care cara apa cu ciurul si se izmenesc cu noutatile mondane, vor fi cei care atunci cand va veni vremea, vor fi surprinsi, speriati si nestiutori, dar nu pentru ca nu a existat informatie. Ci pentru ca nu au vrut sa inteleaga ceea ce se pregateste de mai bine de 10 ani sub ochii lor orbi,  pentru viitorul macabru al omenirii

gabriela dobrescu

https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/

 

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: