Iohannis și-a rupt maxilarul în decizia CEDO-Kovesi!

7 mai

Politrucul de Piața Mare din Sibiu, râia de pe spatele vopsitelor capre liberale, este victima unui dublu accident, după ce s-a izbit frontal cu realitatea!

Gonflatul Klaus Iohannis, bolnav de narcisism și dictaturi de cartier, a ajuns în atele, îmbălsămat în ghips. Maxilarul i-a fost cusut cu sârmă ghipată, chiar înainte ca decizia de ieri a Curții Constituționale a României (CCR) privind încălcarea drepturilor și libertăților românilor în timp de pandemie să fie prezentată public.

După falsa victorie a incompetentei Kovesi la CEDO (care acuza tocmai un decret emis de Iohannis), incompetentul Iohannis a ieșit să atace Curtea Constituțională a României, cerând în totală și inacceptabilă inconștientă-isterie reviziuirea unei decizii! Brusc, păpușa gonflată plăcută băieților din înaltele societăți europene a devenit „expert” constituționalist! Brusc, jegul uman din fruntea țării a fost impins să răspundă cu o amabilitate sinucigașă serviciilor penale făcute de impostoarea L.C. Kovesi.

ROBOTORȚIONARA, noul înalt funcționar european!?

Însă, specializat exclusiv în stat cu spatele în fața realității, Iohannis a fost pleznit de două ori, într-o singură zi, de unaninimitatea CCR. Odată legat de CEDO-Kovesi, a doua oară legat de încălcarea drepturilor și libertăților românilor pe timp de pandemie COVID-19.

În cadrul unor Precizări, Curtea a subliniat clar, pe românește, pe înțelesul tuturor că „deciziile Curţii Constituţionale sunt general obligatorii şi nu sunt supuse procedurii revizuirii, bucurându-se de autoritate de lucru judecat” și că „îndemnarea publică la revizuirea deciziilor Curţii Constituţionale este o atingere extrem de gravă adusă independenței Curţii Constituţionale şi a judecătorilor săi„.

Unde se ascunde bărbatul Iohannis când o revocă pe slujirea din „sosul justiţiei”, Kovesi?

Pentru a clarifica și sublinia gravul derapaj al președintelui Iohannis, CCR arată că „CEDO nu a efectuat un control cu privire la raţionamentul juridic şi soluţia pronunţată de Curtea Constituţională. De altfel, nici nu avea competenţa să o facă„.

Mai mult, CCR îi arată președintelui că „Doamna Kovesi nu a fost parte şi nici nu putea fi parte în procedura de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională prevăzută de art.146 lit.e) din Constituţie, care vizează exclusiv raporturile dintre autorităţile publice cu privire la exercitarea competenţelor lor constituţionale, şi nicidecum judecarea unor raporturi juridice care implică persoane fizice„. Pe înțelesul tututor, Kovesi NU ESTE nici instituție, nici lege, nici articol de lege.

Și pentru ca totul să fie bine lămurit, CCR atrage atenția că „Preşedintele României şi prim-ministrul Guvernului, folosesc argumente/ motive incomplete şi inexacte (…) ceea ce pune la îndoială comportamentul constituţional loial al autorităţilor publice la adresa Curţii Constituţionale„, promovând „în spaţiul public (…) informaţii care nu prezintă problema de drept în ansamblul său„. Pe înțelesul tututor, PREȘEDINTELE și GUVERNUL DEZINFORMEAZĂ cu scopul de a produce emoții, disensiuni și tensiuni sociale!

Careul de Impostori: Iohannis, Zuckerman, Birchall, Godină … CEDO

În fața acestui contact frontal și dur cu realitatea, în urma căruia politrucul Iohannis a ajuns în atele, îmbălsămat în ghips, iar maxilarul i-a fost cusut cu sârmă ghipată, președintele cu apucători dictatoriale a încremenit!

Adevărul l-a obligat să își contramandeze ieșirile publice anunțate ieri. Plin de fracturi logice, președintele celor 66,6% își caută maxilarul și degetul cu care să revină în fața prompterului, pentru a recita o nouă dezinformare pregătită de consilierii mult mai proști și mai slugarnici în contact cu realitatea obiectivă!

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: