Suntem tot mai aproape de ID-ul digital!

7 mai

Termoscannere în toate magazinele din America!

 

„Cei care renunță la libertatea esențială, pentru a-și cumpăra o fărâmă de siguranță temporară, nu merită nici libertatea, nici siguranța!”. Și câtă greutate  au azi vorbele lui Benjamin Franklin, unul dintre părinții fondatori ai Americii!

Lejeritatea cu care omenirea și-a lepădat drepturile cetățenești, îmbrățișând cununa ordonanțelor militare, arată, de fapt, câtă prostie zace în lume. Drepturile și libertățile noastre s-au dus dracului sub aplauzele frenetice ale unei societăți bolnave și devin o amintire tot mai îndepărtată. De altfel, pentru unii, o astfel de amintire va fi și când făceau shopping la mall fără absolut nicio îngrădire. De acum încolo, lucrurile se schimbă ireversibil…

CBS News iese pe piață cu o informație bombă. Americanii vor putea face cumpărături, în curând, doar după ce vor trece „testul termoscannerului”. Marile magazine din SUA se pregătesc să instaleze camere termice care vor refuza intrarea celor cu temperatură ridicată! Sub bănuiala că au febră și sunt posibili purtători ai virusului Covid-19, li se va refuza accesul în magazine. Și în restaurante, dau asigurări jurnaliștii americani!

„Ceea ce trăim acum este că urmează un nou «normal», adică un alt start, care va implica scanarea termică a cetățenilor care merg în magazine și restaurante. Pentru început…”, afirmă Chris Bainter, director de dezvoltare la FLIR Systems, companie din domeniu. FLIR este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața camerelor termice – în timpul pandemiei de SARS, din 2003, compania a realizat cele mai multe termoscannere folosite în Asia, în principal în aeroporturi și instituții publice.

Camerele termice sunt folosite pentru a scana temperatura de la o distanță sigură. Dacă este detectată cea mai mică urmă de febră – unul dintre simptomele noului coronavirus -, unitatea în cauză (magazinul sau restaurantul) ar putea chiar refuza accesul persoanei respective!

Cum funcționează. A început deja în Georgia!

Lucrurile deja se mișcă. Un magazin din Georgia a montat deja termoscannere pentru a scana clienții pe măsură ce le calcă pragul.

Dacă temperatura unui client este peste 100.4 grade Fahrenheit (38 de grade Celsius), acesta primește un fluturaș prin care i se transmite că nu poate intra, ca măsură de protecție pentru ceilalți cumpărători, dar un angajat al magazinului se oferă să-i facă aprovizionarea cu tot ce are nevoie!

Reprezentantul FLIR Systems spune că „aplicația nu face neapărat o măsurare absolută a temperaturii corpului, ci mai degrabă detectează acele persoane a căror temperatură a fost mai ridicată decât ultimii zece clienți examinați”.

Colosul Amazon, în prezent cea mai mare și profitabilă companie/ afacere de pe planetă, utilizează deja camere de imagistică termică pentru a monitoriza de Covid-19 toți angajații săi!

Problema e că, spun mulți, Noua Ordine Mondială se folosește de virusul Covid-19 (1,3 milioane de cazuri numai în America) ca de un cal troian, pentru a aduce schimbarea totală în viețile oamenilor. Pregătiți-vă pentru urmărirea, monitorizarea și captarea datelor de orice fel în „noua Americă”! Azi în SUA, mâine în toată lumea.

https://www.national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: